Water

“Samen zorgen we dat drinkwater op een duurzame, veilige en verantwoorde wijze thuis uit de kraan komt”

Iedereen heeft recht op schoon drinkwater. De norm voor drinkwater ligt in Nederland gelukkig hoog. Baas werkt aan een schone en betrouwbare drinkwatervoorziening voor iedereen. Samen zorgen we dat drinkwater op een duurzame, veilige en verantwoorde wijze thuis de kraan uitkomt. 

Ondergrondse infrastructuur 

Voordat drinkwater uit de kraan komt, moeten er veel stappen genomen worden. Dat proces vindt grotendeels plaats in leidingen en installaties onder de grond. Baas engineert én realiseert deze ondergrondse infrastructuur. Van de aanleg van transport- tot aansluitleidingen: Baas neemt alle werkzaamheden uit handen en levert met kennis en ervaring een betrouwbare drinkwaterinfrastructuur. 

Hoogwaardige kennis 

Nieuwe inzichten en technieken zorgen dat leidingen tegenwoordig anders worden aangelegd. Met onze kennis van zowel oude als nieuwe technieken werkt Baas iedere dag aan het (drink)waternet. Bijvoorbeeld bij de aanleg van een nieuwe woonwijk, wanneer de binnenstad op de schop gaat en bij het vervangen van verouderde netten. Het resultaat? Een veilige en duurzame levering van drinkwater! 

Heeft u vragen over onze thema’s? Neem gerust contact op met Hans Lauwen

Nieuws & Projecten

Nieuws

Convenant ‘Brabant Rijdt Elektrisch’ ondertekend

Projecten

Baas realiseert grote waterkruising in Middelburg

Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.