Voorbereiding & Realisatie

“Wij gaan voor een duurzame relatie en realisatie”

Er ligt een enorme druk op de ontwikkeling van nieuwe technieken. Er is dan ook weinig ruimte voor fouten. Efficiënte realisatie is key. Onze norm: first time right. Samen zijn we de energietransitie de baas en werken we aan de smartinfra die klaar is voor de toekomst.

Baas voorziet Nederland al meer dan een eeuw in technieken voor energie-, water- en datavoorzieningen. Een van oorsprong Nederlands bedrijf met alle specialisaties in huis. Daardoor kunnen we ieder project van begin tot einde uitvoeren. Door onze jarenlang opgebouwde kennis zijn we in staat werkzaamheden aan de voorkant goed te organiseren, rekening te houden met risico’s en professioneel te werk te gaan. 

Veiligheid

Baas hanteert de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. In ieder project staat veiligheid en het welzijn van onze medewerkers voorop. Onze vakmensen beschikken over de juiste certificaten en worden continu geschoold.

Contracten

Baas werkt met langdurige samenwerkingen en het afsluiten van meerjarige contracten is volledig geïntegreerd in ons werkproces. We denken op ieder moment mee en maken samen ieder project voortdurend efficiënter. 

Projecten & Omgeving

Een toegewijd team met een duidelijke planning. Baas zorgt bij ieder project voor proactief projectmanagement en gaat altijd voor het meest optimale resultaat.

Overlast voor de omgeving proberen we bij ieder project zoveel mogelijk te voorkomen. Een goede balans tussen de belangen van de klant en de omgeving is hierbij essentieel. Stichting Bewuste Bouwers ondersteunt Baas bij het beperken van overlast en daarbij de omgeving, het milieu en veiligheid in het oog te houden.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact op met Mels Geelen

Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.