Fiber to the Home

“Van zonnepanelen tot keukenapparatuur: een samenleving zonder internet is niet meer denkbaar”

Onze afhankelijkheid van goed internet is groter dan ooit. Zonnepanelen, keukenapparatuur en zelfs de thermostaat is online aangesloten. De uitrol van glasvezel in Nederland is het afgelopen jaar sterk opgeschaald, met de verwachting dat in 2030 alle huishoudens minstens over één glasvezelaansluiting beschikken, naast de huidige koper- en kabelaansluiting.

High level design

Voor de aanleg van een glasvezelnetwerk stellen wij op basis van onze ervaring en de nieuwste technieken een ontwerp (High Level Designs) samen. Dit ontwerp stelt ons instaat zo efficiënt mogelijk de glasvezelverbinding te realiseren met minimale overlast voor de omgeving. Baas brengt ontwerp en praktijk altijd bij elkaar door het ontwerp ter plaatse te ‘schouwen’. 

Lagere uitstoot

Met goed internet thuis is iedereen uitgerust voor een slimmere toekomst. Thuiswerken wordt hiermee net zo snel en makkelijk als werken op kantoor. Door allemaal meer thuis te werken, reduceren we samen de verkeersdrukte en verlagen we de CO2 -uitstoot. Samen dragen we bij aan de energietransitie. 

Heeft u vragen over onze thema’s? Neem gerust contact op met Raymond Plaisier

Nieuws & Projecten

Blog

Blog: In perspectief

Nieuws

Stagebureau Baas – voor stagiairs en door stagiairs