Elektra

“Nederland heeft een robuust energienet – Baas zorgt dat het zo blijft”

Onze samenleving is afhankelijk van energie. En dat geldt voor zowel consumenten als de bedrijven die voor de productie, distributie en verkoop vertrouwen op een stabiele stroomvoorziening. De afhankelijkheid van elektriciteit groeit; voor bijna alles is stroom nodig. Gelukkig heeft Nederland een robuust energienet waar we op kunnen vertrouwen. Baas zorgt dat het zo blijft. 

Aansluiting duurzame energie

Van het ombouwen van (schakel)installaties (tot 20.000 volt), tot aan het plaatsen van een slimme energiemeter. Een woningaansluiting tot aan de aansluiting van wind- en zonneparken op regionale elektriciteitsnetwerken. Baas regelt het van ontwerp tot aan realisatie en in bedrijfstelling. Daarnaast ontwerpt Baas infrastructuren én legt deze aan op particuliere (bedrijfs)terreinen, met mogelijkheden om plaatselijk opgewekte energie in te passen in de netstructuur en/of installatie.

Smartinfra van de toekomst 

Een duurzaam ontwerp – de smartinfra van de toekomst – houdt rekening met de pieken en dalen in ons energiegebruik. Lokale energieoplossingen maken zaken complex, maar kunnen met een goed uitgedacht ontwerp wel een aanzienlijke bijdrage leveren aan de energietransitie van ons land. 

Nieuws & Projecten

Nieuws

Personeel volgt training ‘Installeren laadpalen’

Nieuws

Baas B.V. onderdeel van consortium voor ontwikkeling en aanleg innovatieve infrastructuur BSD

Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.