Veiligheidsoplossingen

“Crowdcontrol, inbraakbeveiliging, toegangscontroles: belangrijke veiligheidssystemen die op complexe locaties de veiligheid vergroten” 

Met moderne technologische ontwikkelingen en de toenemende connectiviteit lijkt de wereld steeds kleiner te worden. De behoefte om meer aandacht te geven aan veiligheid neemt hiermee ook toe. Met de inzet van systemen die veiligheid en privacy waarborgen, vergroten we de veiligheid. 

Veiligheid op complexe locaties

Veelgebruikte systemen die de veiligheid van personeel en bezoekers vergroten zijn onder andere crowdcontrol, inbraakbeveiliging, toegangscontroles en video-observaties. Het toepassen van dit soort systemen is vaak complex, onder meer door de omvang van de locaties, zoals luchthavens, grote fabrieken of havens. Dat vraagt om maatwerk. Baas heeft jarenlange ervaring met het toepassen van deze complexe veiligheidssystemen.

Veilige energietransitie 

De veranderingen in de wereld gaan ongekend snel. En daarmee soms sneller dan wij (gewone) mensen kunnen bevatten. Daardoor is de veiligheid van vandaag en die van morgen in hoge mate essentieel. We zorgen voor een veilig datanetwerk en creëren daarmee een veilige werkomgeving voor bedrijven en hun medewerkers.

Heeft u vragen over onze thema’s? Neem gerust contact op met Ilonka Borg

Nieuws & Projecten

Nieuws

Welkom in de Baas familie – de snoo

Nieuws

Baas maakt keten compleet met oprichting Baas Engineering & Consultancy