Zonne- & windenergie

“Duurzame bronnen zijn een geschenk, maar vragen ook om slimme oplossingen”

Er is een groeiende behoefte aan zonne- en windenergie. Duurzame bronnen die een geschenk zijn voor onze wereld en bijdragen aan de realisatie van een CO2-neutrale samenleving. Op termijn worden aardgas en kolen (fossiele energie) overbodig. Dat betekent wel een hogere belasting van onze huidige energienetwerken. 

Slimme oplossingen

Deze toenemende belasting van ons energienet vraagt om slimme oplossingen. Baas is expert op het gebied van de toenemende vraag naar energie en realiseert de aanleg van middenspanningstracés voor netbeheerders, coöperaties en ontwikkelaars. Van technisch ontwerp en engineering tot aan de aansluiting van wind- en zonneparken op het elektriciteitsnet. Indien gewenst treedt Baas ook op als Installatieverantwoordelijke (IV). Kortom: Baas levert van A tot Z. Uiteraard altijd vakbekwaam, snel en efficiënt. 

Duurzaamheid en continuïteit

Duurzaamheid en continuïteit

Expertise

Met meer dan honderd jaar ervaring in infrastructuur, weet Baas wat er nodig is om Nederland te voorzien van nieuwe (duurzame) energie. Samen zijn we de energietransitie de baas.


Groninger zonnepark Roodehaan

Baas is trots op het ontwerp en de aanleg van zonnepark Roodehaan in Groningen. Met ruim 81.000 panelen verspreidt over 22 hectare grond worden 3500 huishoudens van duurzame energie voorzien. Hiermee is zonnepark Roodehaan het grootste zonnepark uit de regio. Met het project dragen we bij aan de ambitie van de gemeente Groningen om in 2030 energieneutraal te zijn. 

Heeft u vragen over onze thema’s? Neem gerust contact op met Floris Batenburg

Nieuws & Projecten

Blog

Op een gezond en vooral veilig 2023

Nieuws

Baas B.V. koopt 5 Claas Stage V tractoren