Elektrotechnische installaties

“Tegenwoordig maken schakelaars plaats voor sensoren, worden ruimtes geventileerd op basis van bezetting en energiestromen gestuurd op vraag en aanbod” 

In de aanleg van elektrotechnische installaties is de afgelopen jaren maar weinig veranderd. Sinds kort heeft de druk om duurzaam te ondernemen daar verandering in gebracht. Er vindt momenteel een snelle transitie plaats: schakelaars worden vervangen door sensoren, ruimtes worden geventileerd op basis van bezetting, en energiestromen gestuurd op vraag en aanbod. 

Gedreven door energie & data

Baas brengt elektrotechnische installaties in kaart en onderzoekt welke installaties gelijktijdig bij dezelfde actie betrokken zijn. Met de inzichten die we uit onze data halen, ontwerpen we nieuwe installaties die naadloos aansluiten op de behoeftes van de moderne tijd én die van de toekomst. Daarnaast hebben we de expertise om zowel de aanleg als het beheer en onderhoud te verzorgen. De kracht van Baas? Complexe projecten die om een specifieke aanpak vragen! 

Vanzelfsprekend duurzaam 

Baas streeft naar een wereld waarin duurzaamheid een automatisme is, in plaats van een onderneming. Hoe? Door de laatste technieken toe te passen en actief de energiebehoefte te verminderen. Want: het duurzaamste kilowattuur is het kilowattuur dat niet wordt gebruikt. 

Heeft u vragen over onze thema’s? Neem gerust contact op met Ilonka Borg

Nieuws & Projecten

Nieuws

Baas opnieuw erkend voor trede 4 van de veiligheidsladder

Projecten

Ontvlechten HVS-centrale Den Haag Engineering en realisatie ‘ontvlechten van de HVS-centrale’