Onze mensen centraal

“Hoogwaardige dienstverlening voor de samenleving van morgen; daar staan wij voor!”

Iedere dag werkt Baas met meer dan duizend mensen aan de Nederlandse infrastructuur. Toch voelt het als familie. Onze authentieke bedrijfscultuur wordt gemaakt door de mensen die er werken. Zo voelt iedereen zich Baas en streven onze medewerkers iedere dag – met hart voor de zaak – naar de hoogste kwaliteit voor onze opdrachtgevers. 

Zonder mensen
geen Baas

Zonder mensen
geen Baas

Onze identiteit – van zowel de medewerkers als het bedrijf – geven we vorm door onze kernwaarden. Daarbinnen stelt Baas altijd de mensen centraal en staat veilig op één. We streven naar een veilige werkomgeving voor onze mensen én onze omgeving. Hoe? Met oog voor de praktische kant van veiligheid, maar ook door zorg te dragen voor een veilig werkklimaat, waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is niet alleen eerlijk – maar zo halen we het beste uit ieder project. Zonder mensen geen Baas. 

“Onze Bazen voelen eigenaarschap. En ze zijn trots op het werk door het mandaat en vertrouwen om zelf keuzes te maken.”

Onze kernwaarden stellen ons in staat om zorgvuldig te werken en onze kwaliteit hoog te houden. We ontwikkelen en leren continu en zijn bij de tijd; Baas levert meesterschap. We hebben het lef om te experimenten en mensen de ruimte te geven. Daarmee zorgen we voor constante vernieuwing. Wij zijn – naar elkaar en onze opdrachtgevers – oprecht in wat we wel én niet kunnen doen. Dat betekent dat we altijd het eerlijke verhaal vertellen en staan voor wat we zeggen.


Onze Bazen voelen eigenaarschap. En ze zijn trots op het werk door het mandaat en vertrouwen om zelf keuzes te maken. Deze verantwoordelijkheid is essentieel voor het succes van onze opdrachtgevers. 

Opgeleid & Ervaren

Bij Baas zijn we nooit uitgeleerd. We hebben bijna alle specialisaties in huis en werken met betrouwbare en gerenommeerde partners.