Onze mensen staan altijd centraal

“Groot als we ondertussen zijn, we zijn nog altijd het bedrijf van de menselijke maat.”

Iedere dag werkt Baas met meer dan duizend mensen aan de Nederlandse infrastructuur. Toch zijn we nog altijd het bedrijf van de menselijke maat. Waar onze mensen de ruimte krijgen om te doen wat nodig is om de klus te klaren. En waar veilige omstandigheden in het werk vanzelfsprekend zijn. We leiden zo veel mogelijk onze mensen zelf op en stimuleren groei en ontwikkeling. Als werkgever staan we voor onze mensen klaar, ook als ze een steuntje in de rug nodig hebben.

Onze mensen krijgen
de ruimte

Onze mensen zijn trots op het werk wat we doen, voelen zich verantwoordelijk voor de unieke Baas-kwaliteit en voor het succes van onze klanten en hun klanten. Onze mensen krijgen de ruimte om te doen waar ze goed in zijn én ruimte om te leren en te groeien. Ze voelen eigenaarschap. En ze zijn trots op het werk door het mandaat en vertrouwen om zelf keuzes te maken. Deze verantwoordelijkheid is essentieel voor het succes van onze opdrachtgevers.

“Ik ga met plezier naar m’n werk. De sfeer bij Baas is heel prettig. Onder de monteurs onderling, maar ook de directie is fijn. Ze komen ook langs op het werk. En toen ik als uitvoerder op een gegeven moment geen plezier meer had in die functie, is er goed geluisterd om dat plezier weer terug te krijgen.”

Wilfred Heller – Eerste monteur

“We zorgen voor een veilige werkomgeving voor onze mensen én onze omgeving.”

Onze mensen werken veilig

We zorgen voor een veilige werkomgeving voor onze mensen én onze omgeving. Hoe? Met oog voor de praktische kant van veiligheid, maar ook door te zorgen voor een veilig werkklimaat, waar iedereen zichzelf kan zijn. Signalen voor verbetering pakken we proactief op. Wij geloven erin dat wij, samen met onze partners, de veiligheid en betrouwbaarheid van ons werk iedere dag kunnen verbeteren.

Onze mensen zijn nooit uitgeleerd

We leiden zo veel mogelijk mensen zelf op en stimuleren groei en ontwikkeling. Sinds 2022 hebben we zelfs een eigen vakschool. In de praktijkruimte van de vakschool kunnen de werkzaamheden van buiten worden gesimuleerd, zoals leidingen en kabels monteren in de grote zandbak en meterkasten aansluiten. Wij vinden het belangrijk om onze mensen vakbekwaam te maken en te houden. Zodat we allemaal de unieke Baas-kwaliteit kunnen leveren en trots zijn op het werk dat we doen.

“Baas is een heel sociale werkgever die blij is met z’n medewerkers. Er is echt contact en interesse. Zowel qua werk als persoonlijk. Er wordt vaak gevraagd hoe het met je is. Ik heb ook heel gezellige collega’s en, niet onbelangrijk, m’n werk is leuk. Ik kom overal in Nederland op allemaal verschillende locaties. Dus ja, ik ben bij Baas helemaal op m’n plek.”

Moniek Verbaarendse – Eerste monteur Telecom & Installatietechniek

Wil je ook een Baas worden? Kijk voor alle mogelijkheden op werkenbijbaas.nl