Glasvezel in industrie

“Glasvezel is de uitkomst als het gaat om een stabiel en hoogwaardig netwerk voor de industrie” 

Een stabiel en hoogwaardig netwerk is nodig voor de gigantische hoeveelheden data die door de industrie worden verwerkt. Glasvezel is de uitkomst en vormt het fundament voor een stabiel netwerk. Baas is expert op het gebied van migratie van glasvezel en houdt altijd rekening met de constant veranderende omstandigheden en toekomstige databehoefte. 

Uw netwerk, onze uitdaging 

Een glasvezelnetwerk binnen de industrie is maatwerk. Samen vertalen we uw behoefte in een strategie voor een hoogwaardig netwerk. Belangrijke overwegingen zijn onder andere de beschikbaarheid en uitbreidingsmogelijkheden van het netwerk. Baas helpt bij het maken van deze keuzes. De engineers van Baas hebben veel ervaring met het ontwerpen van een netwerk waarbij kosten, flexibiliteit en beschikbaarheid naast elkaar worden gewogen. Naast ontwerp en realisatie staan onze experts 24/7 klaar voor het verhelpen van onverwachte gebeurtenissen.  

Reductie energiebehoefte 

Een verbonden en slimme samenleving functioneert op 100% hernieuwbare energie en kan moeiteloos de groei van datastromen aan. Met glasvezel maken we werkprocessen gedetailleerder, kunnen we apparatuur slimmer schakelen en wordt het productieproces goedkoper. Organisaties nemen zo een sterkere positie in en dragen actief bij aan een duurzamere wereld. Samen zijn we de energietransitie de baas. 

Heeft u vragen over onze thema’s? Neem gerust contact op met Frits Hoole

Nieuws & Projecten

Nieuws

TVVL en Baas ontwikkelen post-hbo opleiding Ondergrondse Infratechniek

Nieuws

CO2-Bewust-certificaat niveau 5 voor 3 jaar verlengd