Monteur Baas op markt Den Haag bij kast Marktstroom

Stroom zonder gedoe: Marktstroom

De installatie van Marktstroom zorgt ervoor dat voor koopmannen en de gemeente Den Haag het gebruik van stroom in de marktkramen makkelijker, duidelijker en zonder administratieve rompslomp gebeurd.

  • Markten Lange Voorhout, Vuursteen Ypenburg en Stevinstraat
  • Den Haag
  • Gemeente Den Haag, in samenwerking met Involtum

Gedoe met het aanzetten van de stroom in de marktkraam, wachten totdat iemand de stroom ‘aan’ doet, vervolgens niet goed inzichtelijk wie hoeveel stroom precies verbruikt heeft en dus ook gedoe met het afrekenen van de gebruikte energie… Een herkenbare situatie voor de Gemeente Den Haag en haar marktkoopmannen. Maar dit is nu verleden tijd. Baas B.V. heeft, samen met Involtum, op de wijkmarkten aan de Lange Voorhout, op de Vuursteen Ypenburg en in de Stevinstraat in Den Haag meerdere slimme aan-/uitsystemen geïnstalleerd.

Over Marktstroom

Marktstroom is de nieuwe manier om stroom te activeren en af te rekenen op marktpleinen. De zelfbedieningsservice zorgt voor gemak en transparantie. Met de installatie kan de stroomvoorziening met een druk op de knop zelf aan- en uitgezet worden en betaal je alleen voor je eigen gemaakte kosten.

Marktstroom is een dienst van Involtum voor stroomvoorzieningen die worden gebruikt door markten en gebruikers van andere openbare terreinen. Baas verzorgt de benodigde aanpassingen in de (ondergrondse)kasten, zodat deze middels een slimme meter kunnen communiceren met het systeem van Involtum. Via een applicatie op je tablet, smartphone of laptop leg je gemakkelijk contact met dit systeem. Je geeft via een landkaart of middels het nummer op de aansluiting in de app aan welke Marktstroom-aansluiting je op dat moment wilt gebruiken en start de stroomlevering. Na afloop berekent het systeem de totale verbruikskosten. De werking is te vergelijken met het mobiel betalen voor het parkeren van een auto.

Waar voorheen iemand van de gemeente langs moest bij alle marktkramen en het voor de koopmannen een verrassing was hoeveel hij verbruikt had, gaat het nu dus allemaal via een app. De gemeente ontvangt automatisch de afgesproken stroomvergoeding via Involtum.

Monteur Baas met tablet bij elektrakast Marktstroom
Werkzaamheden Baas Lange Voorhout Den Haag
Putkast in de grond

Baas en Marktstroom

Op het gebied van Marktstroom bestaan onze werkzaamheden uit advisering, het verzorgen van de nieuwe installatie en het monteren en bekabelen van de (ondergrondse)kasten. Zo zorgen we dat het hele systeem succesvol in bedrijf gesteld wordt en ontzorgen we van A tot Z.

Naast Marktstroom kan Baas deze dienst ook inrichten voor andere (tijdelijke) gebruikers en in andere omgevingen, denk aan scheepvaart en vrachtvervoer.

Contactpersoon
Collega Baas Wouter specialist Schiphol

Heeft u een vraag over dit project?

Neem gerust contact op met Wouter Wikaart