Referentie gas Ginneken Breda

Preventief vervangen gasleidingnet in de wijk Ginneken Breda

In opdracht van Enexis zorgen wij voor de aanleg, het onderhoud en de betrouwbaarheid van het gasnetwerk in de wijken Ginneken Noord, West en Zuid in Breda. Tegelijkertijd vervangen we de aansluitingen van het gas in de meterkast en worden bestaande gas- en elektriciteitsmeters omgewisseld voor de intelligente 'slimme' meter.

  • wijk Ginneken
  • Breda
  • maart - oktober 2017
  • Enexis

Preventief vervangen gasleidingnet

Het gasleidingnet in de wijk Ginneken is grotendeels in de jaren '60 aangelegd en aan vervanging toe. Enexis heeft een vervangingsbeleid voor al het 'grijs gietijzer'en de asbestcement gasleidingen. In de wijk Ginneken vervangen wij preventief de gietijzeren gasleiding. We vervangen 4,8 kilometer gasleidingnet volgens de nieuwste inzichten en stand van de techniek. Daarnaast vervangen we de aansluitingen van het gas in de meterkast en worden bestaande gas- en elektriciteitsmeters omgewisseld voor de intelligente 'slimme' meters.

Baas werkt omgevingsbewust

Dit project is aangemeld bij Bewuste Bouwers en wordt uitgevoerd volgens de vijf pijlers van de Bewuste Bouwers: Omgeving, Veilig, Milieu, Verzorgd en Vakmensen. Door deze pijlers te combineren met onze kernwaarden heeft onze werkwijze gezorgd voor een tevreden opdrachtgever.

Een deel van onze werkzaamheden vonden plaats nabij een basisschool die een sponsorloop organiseerde. De route hiervan liep langs ons werkterrein. Het Baas-team heeft het gehele tracé afgezet met dranghekken, zodat de kinderen de sponsorloop veilig konden lopen. 

Referentie Ginneken Breda Plattegrond