Baas team bij de finish van de Roparun

Sponsoring

Wij waarderen het dat onze medewerkers, naast hun inzet voor Baas, zich in hun vrije tijd inzetten voor goede doelen. Baas B.V. ondersteunt graag initiatieven van medewerkers en we zijn trots op collega’s die zich inzetten voor anderen.

Roparun

Vijf jaar op rij heeft Baas meegedaan aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam en vind altijd plaats in het Pinksterweekend. In teamverband leveren we een sportieve prestatie om geld op te halen voor de zorg aan mensen met kanker. Baas gaat de uitdaging aan met een team van gemiddeld van 25 mensen, bestaande uit collega's die hardlopen, fietsen en ondersteuning geven als chauffeur, kok, masseur of captain.

Het motto van de Roparun:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

In 2016 hebben wij een bedrag van €30.000,- opgehaald voor de Roparun. In 2017 hebben we zelfs €32.430,28 opgehaald. Een bedrag waar we erg trots op zijn! In totaal heeft Baas al zo’n €130.000,- gedoneerd aan de stichting.

Ziekte van Hirschsprung

Baas ondersteunt de MTB Toertocht. Een mountainbiketocht opgezet door een collega om aandacht te vragen en geld op te halen voor de Vereniging Ziekte van Hirschsprung.

De ziekte van Hirschsprung is een aangeboren neurologische ziekte van de dikke darm. Voor kinderen met deze ziekte is een patiëntenvereniging opgericht, bestaande uit vrijwilligers. Zij geven informatie aan ouders van kinderen met de ziekte  en proberen zoveel mogelijk artsen en zorgverleners te informeren over mogelijk levensbedreigende situaties.

SamenLoop voor Hoop Foto Team

SamenLoop voor Hoop

Op 21 en 22 mei 2016 heeft onze collega Jacob de Vries meegedaan aan de Samenloop voor Hoop van de KWF Kankerbestrijding in Boijl (Provincie Friesland). Hij wandelde samen met zijn team 24 uur lang in estafettevorm voor kankeronderzoek. De teamleden wisselen elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Baas B.V. heeft deze sportieve prestatie voor het goede doel aangemoedigd en de SamenLoop voor Hoop gesponsord. In totaal hebben alle teams €72.500,- opgehaald.

24 en 25 september 2016 liep een andere medewerker van Baas, István Maszárik, mee met de Samenloop voor Hoop in Sneek. István maakte deel uit van Team 39 - Van der Zee. Naast een geldbedrag sponsort Baas het gehele team met mooie bidons. Die handig van pas kwamen tijdens de 24-uurs wandelestafette. Er is uiteindelijk een totaal bedrag van €182.479,00 opgehaald.