Sporten voor het goede doel met gezondheidstraject BRAVO - Deelnemers Kikathlon

Sponsoring

Wij waarderen het dat onze medewerkers, naast hun inzet voor Baas, zich in hun vrije tijd inzetten voor goede doelen. Baas B.V. ondersteunt graag initiatieven van medewerkers en we zijn trots op collega’s die zich inzetten voor anderen.

De Zonnebloem

Vrijdagmiddag 8 november 2019 zijn 10 collega’s als vrijwilliger voor Nationale Vereniging De Zonnebloem aan de slag gegaan. Vooraf is met de medewerkers van De Zonnebloem alles tot in de puntjes doorgesproken om deze middag voor de Zonnebloem-deelnemer vlekkeloos te laten verlopen. In safaripark de Beekse Bergen hebben de deelnemers, hun begeleiders en onze vrijwilligers een topmiddag beleefd. Alle ingrediënten voor een geslaagde middag waren aanwezig: een drankje, goede gesprekken, een zonnige wandeling, veel gezien en veel gelachen. 

Wat mooi om te zien dat je tijdens zo’n middag nader tot elkaar komt , en iets terug kan geven aan de maatschappij.

Afsluiting heisessie - De Zonnebloem 2019
Medaille 4 mijl van Groningen 2019

4 mijl van Groningen

Op zondag 13 oktober 2019 heeft een groep Baas-collega’s deelgenomen aan de 4 mijl van Groningen. Met hun deelname steunden zij de Stichting Walk On. Deze stichting zet zich in om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. 

Kikathlon

Zondag 8 september 2019 heeft een aantal Baas-collega’s deelgenomen aan de Kikathlon van Stichting Kika. Individueel of in estafette moesten zij 500 km zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. 

In totaal hebben wij € 1.500 opgehaald voor onderzoek naar de genezing van kinderkanker. Vanuit Baas B.V. is daarbovenop nog een passende bijdrage gedaan.

Sporten voor het goede doel en dan ook nog met elkaar. Hoe mooi is dat.

Sporten voor het goede doel met gezondheidstraject BRAVO - Deelnemers Kikathlon

Run4Daniel

Op vrijdag 21 juni 2019 heeft een aantal Baas-collega's deelgenomen aan de Run4Daniel. Onder de team-naam Vanzelfsprekend Baas hebben zij 5 km gelopen of gerend rond de Kralingse Plas in Rotterdam. Het inschrijfgeld is door de collega’s zelf betaald en door sponsoren is meer dan € 2.000,- opgehaald. Vanuit Baas B.V. is er ook een passende bijdrage gedaan.

Dit alles onder het motto 

Loop jij kanker kansloos

De Run4Daniel werd dit jaar voor het eerst gehouden en was onderdeel van de Daniel3daagse: dag 1 hardlopen/wandelen, dag 2 fietsen en dag 3 zwemmen. Dit jaar was het doel geld op te halen voor onderzoek naar immuuntherapie.

Sponsoring_Run4Daniel_2019

Roparun

Vijf jaar op rij heeft Baas meegedaan aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam en vind altijd plaats in het Pinksterweekend. In teamverband leveren we een sportieve prestatie om geld op te halen voor de zorg aan mensen met kanker. Baas gaat de uitdaging aan met een team van gemiddeld van 25 mensen, bestaande uit collega's die hardlopen, fietsen en ondersteuning geven als chauffeur, kok, masseur of captain.

Het motto van de Roparun:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

In 2016 hebben wij een bedrag van €30.000,- opgehaald voor de Roparun. In 2017 hebben we zelfs €32.430,28 opgehaald. Een bedrag waar we erg trots op zijn! In totaal heeft Baas al zo’n €130.000,- gedoneerd aan de stichting.

Ziekte van Hirschsprung

Baas ondersteunt de MTB Toertocht. Een mountainbiketocht opgezet door een collega om aandacht te vragen en geld op te halen voor de Vereniging Ziekte van Hirschsprung.

De ziekte van Hirschsprung is een aangeboren neurologische ziekte van de dikke darm. Voor kinderen met deze ziekte is een patiëntenvereniging opgericht, bestaande uit vrijwilligers. Zij geven informatie aan ouders van kinderen met de ziekte  en proberen zoveel mogelijk artsen en zorgverleners te informeren over mogelijk levensbedreigende situaties.

SamenLoop voor Hoop Foto Team

SamenLoop voor Hoop

Op 21 en 22 mei 2016 heeft onze collega Jacob de Vries meegedaan aan de Samenloop voor Hoop van de KWF Kankerbestrijding in Boijl (Provincie Friesland). Hij wandelde samen met zijn team 24 uur lang in estafettevorm voor kankeronderzoek. De teamleden wisselen elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Baas B.V. heeft deze sportieve prestatie voor het goede doel aangemoedigd en de SamenLoop voor Hoop gesponsord. In totaal hebben alle teams €72.500,- opgehaald.

24 en 25 september 2016 liep een andere medewerker van Baas, István Maszárik, mee met de Samenloop voor Hoop in Sneek. István maakte deel uit van Team 39 - Van der Zee. Naast een geldbedrag sponsort Baas het gehele team met mooie bidons. Die handig van pas kwamen tijdens de 24-uurs wandelestafette. Er is uiteindelijk een totaal bedrag van €182.479,00 opgehaald.