Nieuwe website Baas op alle devices, mobielvriendelijk

Baas B.V. lanceert nieuwe website

31 augustus 2018

Baas B.V. heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe website. De vernieuwde website is gisteren online gegaan. Een herkenbaar uiterlijk, actuelere content en een verbeterde gebruiksvriendelijkheid. De website vervangt de vorige website van Baas op hetzelfde webadres: www.baasbv.nl.

Veel nieuwe mogelijkheden

De lay-out van de website is veranderd en de gebruiksvriendelijkheid is verbeterd. Op de nieuwe website is geprobeerd recht te doen aan alles waar Baas voor staat. Ook zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd die omwonenden van onze projecten en eindgebruikers van onze diensten beter bedienen. Zo hebben we op de homepage een directe ingang tot het verzetten van de slimme meter afspraak, is er een landkaart met lopende projecten en hebben we een verbeterslag doorgevoerd op de contactpagina.

Onze diverse dienstverlening komt naar voren in de referenties en in de drie gekozen hoofdthema’s: comfortabel wonen, energietransitie en slimme samenleving. Baas is een open en platte organisatie. Neem de gemakkelijke bereikbaarheid van onze specialisten. Op diverse webpagina’s worden de contactgegevens en profielfoto’s van collega’s weergegeven met meeste kennis over de betreffende dienstverlening. De openstaande vacatures hebben een nieuw jasje gekregen en het ‘werken bij Baas’-gedeelte is uitgebreid met interviews en foto’s.

We zijn nu live en achter de schermen werken we uiteraard verder aan een actuele en gebruiksvriendelijke website. Wij nodigen u van harte uit onze site te bekijken.