Afsluiting project STN2020

Op 15 september, na meer dan tweeënhalf jaar werk, was de afsluiting van het project STN2020. Op het eindpunt in Klaaswaal waren MT en projectteams van zowel Stedin als Baas B.V. aanwezig. Na een kopje koffie met appeltaart deelden René Herlaar (Programmamanager Telecom – Stedin), Tiemen Schra (CEO – Baas B.V.) en Kimmo Strijker (Projectleider – Stedin) de aftrap voor het blazen van de laatste meters glasvezel.

Project STN2020 staat voor het vernieuwen van het telecomnetwerk en verbindt alle locaties met het centrale bedrijfsvoeringscentrum in Rotterdam.

In de afgelopen tweeënhalf jaar hebben wij hiervoor meer dan 200 kilometer geul gegraven waarin we de HDPE-buis legden. De laatste meters glasvezel voor dit project werd ingeblazen door Roy Coonen (Manager Hoogspanning – Stedin) onder leiding van Bas van Meel (Project Coördinator – Baas B.V.). In totaal is zo’n 300 kilometer glasvezel geblazen.

 

Baas B.V. voert dit project uit in opdracht van Stedin in de regio’s Rotterdam en Dordrecht op basis van UAV-GC. Dit houdt in dat wij van ontwerp tot aan oplevering verantwoordelijk zijn voor zowel het ontwerp, engineering, uitvoering en alle keuringen voor de oplevering. Een goede samenwerking hierin is van groot belang. Door een goede communicatie hebben wij dit project tot een succes gemaakt waar beide partijen trots op zijn.

Op naar een mooi en duurzaam vervolg op deze samenwerking tussen Stedin en Baas B.V.

Gerelateerde nieuwsberichten en projecten

Nieuws

Verkeersmanagement nieuwe stijl helpt Baas om bereikbaarheid te waarborgen

Nieuws

Een carrièreswitch op je 52ste: ‘Mijn eerste klus was vooral kijken’