Baas Collega Leonie Stafdiensten Trainee

Werkverantwoordelijke Gas/Elektrotechniek

 • MBO - 4
 • 32 tot 40 uur per week
 • Mid Career
 • Drachten
 • Foxhol
Solliciteer direct

Welkom in het team!

Mijn naam is Pieter (Regiodirecteur Infra Noord) en ik heet je van harte welkom in het team. Vanwege het vertrek van een collega en uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar ervaren Werkverantwoordelijken (1x Gas en 1x Elektra of combi) die op een flexibele, vindingrijke en diplomatieke manieren collega’s coacht, ondersteunt en adviseert.

Je bent succesvol als er op een veilige manier een dusdanige kwaliteit wordt geleverd waardoor de klanten tevreden zijn.

Dit ga je doen!

Als Werkverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor een veilig verloop van de uit te voeren projecten conform opdracht en wet- en regelgeving.
Voorafgaande aan de uitvoering breng je de risico’s in kaart door het opstellen (of laten opstellen) van de benodigde of verplichten veiligheidsplannen.
Bij de uitvoering van de werken toets je de naleving van regels en eisen, waarbij kwalificaties, vaardigheden, gedrag en werkwijze van de collega’s hoog in het vaandel staan. Je coacht zowel collega’s als externe inleners op het gebied van veiligheidsbewustzijn, veiligheidswerkinstructies, procedures BEI-LS/VIAG, verwerking materialen, montage technieken, gereedschappen, meetinstrumenten etc.
Daarnaast woon je in- en externe veiligheid overleggen bij, geef je regelmatig toolboxen en adviseer je opdrachtgevers en andere partijen over werkinstructies en technische problemen.

Dit maakt het leuk!

Binnen deze job heb je contact met verschillende partijen, je staat midden in de organisatie. Veiligheid, en daarmee ook kwaliteit, zijn de speerpunten van je functie. Daarmee maak je het verschil! De verschillende rollen (sturen, controleren, adviseren, coachen, aanspreken, etc.) komen samen in de functie van werkverantwoordelijke, waardoor het een veelzijdige en uitdagende job is.

Dit breng je mee!

 • Je beschikt minimaal over een technische mbo diploma, niveau 4 (Middelbare Gas Techniek diploma of Middelbare Elektriciteitsdistributie Techniek);
 • Je hebt (ruime) werkervaring opgedaan als Werkverantwoordelijke of Uitvoerder in de techniekbranche;
 • Je hebt ervaring in het coachen en begeleiden van mensen. Je beschikt dan ook over een stevige dosis diplomatie, vindingrijkheid en didactische vaardigheden;
 • Je werkt planmatig, bent resultaatgericht en toont stevig leiderschap!

Dit bieden we jou!

 • Een uitdagende positie aan als werkverantwoordelijke, waar jij met je passie voor veiligheid en techniek binnen Baas echt een verschil kunt maken.
 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • Deelname aan ons mobiliteitsplan.
 • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.
Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie.
Samen staan wij voor:
✓Veilig werken
✓Meesterschap
✓Menselijk
✓Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Contactpersoon
HR Adviseur Hermien contactpersoon vacature

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Hermien Slump.