Collega's Werkvoorbereiders aan het werk

Werkvoorbereider

 • MBO - 4
 • 40 uur
 • Starter
 • Mid Career
 • Breda
Solliciteer direct

Welkom in het team

Binnen Baas Infra Zuid zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Werkvoorbereider. Samen met onze collega’s in de montage heb je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken binnen het betreffende projectteam, met de verschillende disciplines (Gas, Water en Elektra). Binnen Infra Zuid zijn 92 medewerkers werkzaam, waarbij de grootste groep bestaat uit medewerkers in de montage.

Je bent succesvol als jij met het team een succesvol project en eindresultaat weet te halen!

Dit ga je doen

In de rol van Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, begroten en ondersteunen van de projectuitvoering binnen de gestelde planning. Je coördineert, plant en organiseert projecten in de elektra, gas en water; met name de voorkant en in de nazorg.

Het team waarin je terecht komt bestaat uit een Projectleider en een Uitvoerder. Gezamenlijk zorgen jullie voor een succesvol project en eindresultaat.

Je zorgt voor financiële voortgangsrapportages en overdracht naar de uitvoering. Jij bent verantwoordelijk voor de invoer van productie, aanvragen van vergunning, bestellen van materieel/materiaal, verkeersplannen en het verwerken van het meer/minder werk.

Daarnaast onderhoud je warme contacten met onze opdrachtgevers, zoals Enexis, Brabant Water, DNWG en diverse andere particuliere opdrachtgevers. Als Werkvoorbereider weet je precies wat er buiten en binnen speelt en ben je het centrale aanspreekpunt voor de gehele planning van de projecten. Daarnaast liggen er ook nog kansen om zelf, binnen projecten, de engineering op te pakken en deze tot een goed einde te brengen.

Dit maakt het leuk

In deze rol heb je veel contact met klanten, leveranciers, opdrachtgever en gemeentes, maar vooral met jouw collega’s! De uitdaging is het realiseren van kwalitatief goede en veilige aansluitingsprojecten. Als onderdeel van het team ben je flexibel en stressbestendig omdat je met onverwachte situaties en ad-hoc zaken te maken kan krijgen: je weet vooraf niet hoe jouw dag eruit gaat zien.

Dit breng je mee

 • Allereerst neem je een flinke dosis nieuwsgierigheid mee, een ondernemende persoonlijkheid met de wil om te leren en verder te ontwikkelen.
 • Daarnaast ben je gericht op werken in een digitale omgeving, nieuwe ontwikkelingen en technieken en ben je een teamplayer.
 • Je hebt een mbo-diploma (niv. 4) en affiniteit met de techniek.
 • Je pakt ‘ad-hoc-klussen’ accuraat op en schakelt snel.
 • Je werkt planmatig en georganiseerd en je bent klant- en resultaatgericht ingesteld.

Dit bieden wij jou

 • We volgen de cao Metaal en Techniek Technische Installaties waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Bij Baas verdien je een goed salaris maar het meest waardevolle zijn je collega’s. Zij bieden je begeleiding on-the-job en feedback, maar vooral ook veel plezier en een hoop lol.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. Je hebt de mogelijkheid om continu te leren en te ontwikkelen op zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak door onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas.

Dit zijn wij

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.
Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef                               +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Kristey Latukolan HR

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Kristey Latukolan.