Collega Baas vacature kantoor

Werkvoorbereider

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Senior
  • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Als werkvoorbereider ben jij de spil in het uitvoeringsproces bij Baas. 

Wat ga je doen?

Wij leggen de glasvezel en coaxkabels aan voor een van de grootste providers van Nederland. Als Werkvoorbereider draag je zorg voor het gehele proces rondom een project. Je zal als werkvoorbereider je bezighouden met het voorbereiden, begroten en ondersteunen van dit project. Daarnaast draag je zorg voor de coördinatie, planning en organisatie van de projecten op het gebied van werkvoorbereiding. Je hebt nauw contact met de afdeling enginering en uitvoering m.b.t. de uitvoering van de projecten. Als werkvoorbereider kom in ons Mediateam, welke is gevestigd in Capelle a/d IJssel.

Wat bieden wij?

Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van het bieden van interessant en uitdagend werk, training on the job, de juiste praktijkopleidingen, het uitstippelen van een loopbaanpad en een goede aansturing. Verder bieden we natuurlijk een interessant startsalaris en de goede secundaire voorwaarden die bij de CAO Metaal en Techniek horen.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde technische MBO opleiding;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider in onze branche;
  • Je hebt kennis van HFC netwerken en kenmerken Geografische Informatie Systemen;
  • Je gaat planmatig en georganiseerd te werk;
  • Je bent klant- en resultaatgericht en kostenbewust werken is voor jou vanzelfsprekend.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi.. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Contactpersoon
Matthijs van der Pol

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Matthijs van der Pol.