Collega Werkvoorbereider

Uitvoerder

  • MBO - 4
  • 32 tot 40 uur per week
  • Mid Career
  • Foxhol
Solliciteer direct

Welkom in het team

Samen met jouw collega’s van Baas Noord Foxhol, onder leiding van Johan Visser, draag jij verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken in de uitvoering van de projecten. Je standplaats is ons kantoor in Foxhol, samenwerking in dit team staat hoog in het vaandel.

Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van projecten. De werkvoorbereiders zijn jouw rechter- én linkerhand. Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw takenpakket. Daarbij stuur je de ploegen buiten en externe partijen aan tijdens de uitvoering. Jij zorgt voor een optimale inzet van middelen en medewerkers.
Daarnaast bewaak je de kosten en opbrengsten van projecten en zorg je voor een juiste en tijdige administratieve afhandeling. Je signaleert meer- en minderwerk en bent op de hoogte van ontwikkelingen van de projecten. Je staat sterk in je schoenen en coacht en motiveert waar nodig de ploegen om onder andere ons beleid in het kader van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn uit de dragen.

Dit maakt het leuk!

Binnen deze job heb je veel contact met klanten en ben jij degene die de ploegen aanstuurt. De projecten die je uitvoert kunnen zowel kort-cyclisch als langere projecten zijn waardoor je soms snel moet schakelen, wat je als een mooie uitdaging kunt zien. Daarnaast is er voldoende groei- en ontwikkel perspectief binnen de vestiging Foxhol en Baas breed.
 

Dit breng je mee!

Je bent in het bezit van een mbo-diploma in de richting van techniek. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring opgedaan in de uitvoering, bij voorkeur in onze branche. Je toont eigenaarschap en drive en bent bovendien een teamspeler. Je beschikt over natuurlijk leiderschap, kunt coachen en sturen en je blijft jezelf op dit gebied altijd ontwikkelen.
Je bent gewend om ‘ad-hoc-klussen’ op te pakken en snel te schakelen en gaat hierbij planmatig en georganiseerd te werk. Je bent klant- en resultaatgericht ingesteld.

Dit bieden wij jou!

  • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.
  • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
  • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
  • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).
  • We werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technieken.
  • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas.

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.
Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓Veilig werken
✓Meesterschap
✓Menselijk
✓Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Hermien contactpersoon vacature

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Hermien Slump.