Vacaturefoto Blaasploeg

Leerling glasvezelblazer

 • MBO - 2
 • 40 uur
 • Leerling
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Welkom in mijn team

Ik ben Laurens (Projectleider)en heet je van harte welkom in mijn Glasvezelteam. Supersnel internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving en nog steeds enorm in ontwikkeling. Samen met een Projectcoördinator, Werkvoorbereider en 6 Glasvezelmonteurs werken wij onder andere voorde provincie Zuid-Holland, Vodafone Ziggo, diverse gemeentes, Enexis, Schiphol en Ericsson. We leggen niet alleen kabels aan voor de zakelijke markt, zoals bijvoorbeeld kantoorpanden, maar ook om een windmolenpark van bekabeling voorzien.

Dit ga je doen

Je zal een opleiding tot Monteur Telecommunicatie infra niveau 2 gaan volgen. Deze opleiding duurt ongeveer twee jaar. In deze periode ben je 4 dagen per week bij ons werkzaam als leerling monteur, zodat je praktijkervaring op doet. Samen met je collega’s werk je aan het aanleggen van de glasvezelverbindingen en de uitbreiding van het glasvezelnetwerk. Denk aan het opgraven van de handholes en het maken van de invoer bij de klant. Jullie maken buiskoppelingen in de handholes en de POP. Je blaast de duct, subducts en glasvezelkabels in door middel van blaasjets en een compressor. Uiteraard documenteer en registreer je het werk en de revisies.

Naast 4 dagen werken ga je een dag in de week naar school voor verdieping in praktijk en theorie. Na het behalen van je diploma ga je bij ons aan de slag als monteur en zou je kunnen doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld voorman.

Dit maakt het leuk!

Het is een enorm afwisselende baan, je werkt landelijk en komt dus elke keer ergens anders. De ene week werk je buiten de andere week werk je in een modern kantoor. Daarnaast heb je te maken met vele soorten kabels en netwerken en leuke collega’s die jou de ins-and-outs van het vak willen leren.

Dit breng je mee!

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent bereid een 2 jarig werken-leren traject Monteur data distributie te volgen.
 • Je bent in bezit van rijbewijs BE en woont in de Randstad.
 • Je bent zelfstandig, accuraat, klantgericht en werkt met een flexibele instelling.

Dit bieden we jou!

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Uiteraard krijg je eigen vervoer en een smartphone.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een baas!

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winstfilosofie ontstaan.
Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓Veilig werken
✓Meesterschap
✓Menselijk
✓Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Caroline Moerman

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Caroline Moerman.