Collega Baas binnenfunctie

HBO Trainee

 • HBO
 • 40 uur
 • Starter
 • Rotterdam
Solliciteer direct

Welkom in het team

Je werkt samen met 2 andere Trainees en een Procesmanager. Jouw collega’s zijn gedreven en toegankelijk met leeftijden tussen de 23 en 32 jaar oud. In onze pauzes praten we niet alleen over werk, maar ook over onze vakanties en weekenden. Er wordt bij ons altijd gelachen en we hebben een Rotterdamse mentaliteit. Baas gelooft in ontwikkeling van talenten. Daarom hebben we dit traineeprogramma. Als trainee heb jij invloed op veranderingsprocessen binnen onze gehele organisatie.

Je bent succesvol als je binnen 2 jaar een vaste functie hebt binnen Baas die bij jou passie past.

Dit is het traineeprogramma

In 2 jaar tijd ga jij jezelf maximaal ontwikkelen én een bijdrage leveren aan verbeteringen binnen Baas. Dit zal de basis leggen van jouw carrière. Je gaat 4 dagen per week ‘gewoon’ werken (zie Dit ga je doen) en 1 dag per week is beschikbaar voor jouw ontwikkeling. In het programma voer je onder andere een opdracht uit voor het Management Team (samen met de andere Trainees). Het betreft een landelijk project, bijvoorbeeld: een procesverbetering in de organisatie, verminderen van meerwerk of introductieprogramma’s. Het kan echt van alles zijn. Het gaat om onderwerpen die de gehele organisatie raken.
Vanuit een onderzoeksmethode gaan jullie methodisch te werk (Scrum /Agile) en met de resultaten wordt echt wat gedaan bij Baas.
Verder kan je diverse opleidingen volgen (afhankelijk van jouw ambitie en functie) en is er focus op persoonlijke ontwikkelen. Je krijgt een coach, hebt elke 2 weken overleg met jouw manager, 1x per maand met HR en 1x per 3 maanden met de Regio Directeur. Ons traineeprogramma is geen standaard to-do-list, want jij wordt zelf verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling. Jij bepaalt je eigen tempo, je eigen ontwikkelingsdoelen en je eigen uitdagingen. Wij zorgen voor de juiste begeleiding, zodat jij kunt ontdekken waar jouw toekomst ligt.

Dit ga je doen!

Dat bepalen we in overleg! Welke functie wil je leren? Bijvoorbeeld een projectleider, procesimplementatiemanager, uitvoerder of werkvoorbereider. Op de website van Baas staan diverse vacatures zodat je jezelf kunt inlezen in enkele opties.
Je kunt processen gaan verbeteren, analyses maken en werkt intensief samen met de Operationeel Manager. Procesmatig willen we continue verbeteren. Bijvoorbeeld:

 • De materiaalleverantie aan projecten nog verder optimaliseren. Vanuit een probleemanalyse ga je samen met de business tot op een oplossing komen.
 • Het verduidelijken van het proces omtrent het opleveren van projecten. Klanten hebben veel documentatie. Wat moet wanneer worden opgeleverd? Hoe kunnen we informatie samenvoegen en welke meetmethodieken gaan we gebruiken?

Dit maakt het leuk!

Je krijgt veel vrijheid en mag jezelf ontwikkelen. Fouten maken mag (moet zelfs) en je krijgt 2 jaar de tijd om zelf jouw toekomst te bepalen. Er zijn mogelijkheden genoeg. We duwen je geen richting in, je bent zelf in control. Bij ons zie je alle facetten van het bedrijf. Het ene moment vertegenwoordig je ons bij een van de opdrachtgevers en het andere moment geef je een presentatie aan onze managementleden.

Dit breng je mee!

Je hebt jouw hbo-diploma, zit vol ambitie en wilt jezelf ontwikkelen. Je bent een vernieuwer boordevol ideeën. Het maakt ons niet uit wat voor hbo-diploma je hebt. Het kan alles zijn! Het gaat ons met name om jouw als persoon en daarom lezen we graag in jouw motivatie waarom deze kans en juist ons bedrijf je zo aanspreekt. Waarom wil je juist bij ons bedrijf en onze branche werken?

Dit bieden wij jou!

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 38 vrije dagen.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas.

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan. 

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef                                 +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Henk-Jan Ros (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Henk-Jan Ros.