Vakschool Noord

Sinds 25 november heeft Baas in Drachten officieel een erkende mbo-opleiding in huis. Vakschool Noord leidt op tot monteur of eerste monteur Gas, Water, Warmte en Laagspanningsdistributie. Ook veiligheidstrainingen maken deel uit van het lesprogramma.

Accepteer Advertisement cookies om de inhoud te bekijken.

Bekijk de video van de officiële, feestelijke opening van Vakschool Noord in het bijzijn van collega’s, opdrachtgevers en relaties.

Baas heeft al vele jaren een praktijkruimte op de vestiging in Drachten, waar o.a. BEI- en VIAG-trainingen en examens worden verzorgd.

In 2021 zijn wij als pilot gestart met een aantal geaccrediteerde mbo-opleidingen op niveau 2 en 3 voor Gas, Water, Warmte en Laagspanningsdistributie. We zijn ontzettend trots om nu – na een geslaagde pilot – officieel van start te gaan met de Vakschool Noord.

Het is belangrijk dat medewerkers goed opgeleid kunnen starten aan hun loopbaan binnen de ondergrondse infra. Bij Baas hebben we gekozen voor een methodiek die zeer goed aansluit bij deze medewerkers.

Vakschool Noord biedt opleidingen tot (eerste) monteur Gas, Water, Warmte en Laagspanningsdistributie en diverse veiligheidstrainingen aan.

Lees het volledige persbericht over de start van Vakschool Noord: Baas start ‘een tikkeltje eigenwijs’ met eigen vakschool

De lancering van een eigen vakschool is een antwoord op de personeelsschaarste. ‘Iedereen in de branche heeft dezelfde uitdaging. We moeten onze ‘eigen’ aanwas opleiden. Heel veel mensen praten erover, wij hebben de stap genomen’, zegt Siebert van der Veen, regiodirecteur Infra Noord bij Baas.

Wil je ook een Baas worden? Kijk voor alle mogelijkheden op werkenbijbaas.nl

Contactformulier

Aanvraag(Vereist)