Collega's Werkvoorbereiders aan het werk

Werkvoorbereider - E

  • MBO - 4
  • HBO
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Lijnden
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider - E die ervoor zorgt dat onze projecten vanaf opdracht tot en met oplevering en nazorg goed en succesvol verlopen!

Wat ga je doen?

Als Baas hebben wij een aantal grote opdrachtgevers met hele mooie gebouw gebonden installaties waarop we jou graag willen inzetten.
Als Werkvoorbereider - E ben je verantwoordelijk voor het coördineren, plannen en organiseren van één of meerdere projecten. Je stemt dagelijks de voortgang af met de leidinggevend monteur en projectleider. Je hebt veelvuldig contact met onze klanten, representeert Baas en begeleidt de instroom van opdrachten. Je zorgt er voor dat jouw projecten van start tot en met oplevering en nazorg worden gerealiseerd met goed kwalitatief en financieel resultaat. Je maakt actief deel uit van één of meerdere projectteams waarin je samenwerkt met onder meer projectleiders, projectcoördinatoren en monteurs.

Wat bieden wij?

We vinden het bij Baas heel belangrijk dat jij jouw talent kunt blijven ontwikkelen. Dit houdt in dat we graag in gesprek met jou zijn over jouw competenties, talenten en mogelijkheden en hoe deze het beste ingezet kunnen worden binnen ons bedrijf. Door middel van het bieden van interessant en uitdagend werk, training-on-the-job, de juiste opleidingen, het uitstippelen van een loopbaan pad en een goede aansturing. We vinden niet alleen de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, maar ook die van hun kinderen, hiervoor hebben wij een eigen Studiefonds. Daarnaast bieden we natuurlijk een marktconform salaris en de goede secundaire voorwaarden die bij de CAO Metaal en Techniek horen.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.
Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef
Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je bezit een (elektrotechnisch) MBO-4 en/of HBO-diploma;
  • Je hebt al meerdere jaren gewerkt in een soortgelijke functie binnen een (elektro)technische omgeving en hebt ervaring met projectmatig werken;
  • Je vindt het interessant om je in andere technologieën te verdiepen;
  • Je bent klant- en resultaatgericht en kostenbewust werken is voor jou vanzelfsprekend.

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV en motivatie door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Contactpersoon
Recruiter Baas Kristey

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Kristey Latukolan.