Collega Baas vacature kantoor

Werkvoorbereider

 • MBO - 4
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Lelystad
Solliciteer direct

Zorg jij ervoor dat alles binnen het project tot in de puntjes wordt geregeld?

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Voor onze locatie in Lelystad zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte Werkvoorbereider die affiniteit heeft met de ondergrondse infra.

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, begroten en ondersteunen van projectteams in het aansluitleidingenproces. Je coördineert, plant en organiseert de projecten; met name aan de voorkant. Je draagt zorg voor (financiële) voortgangsrapportages, engineering en overdracht naar de uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor de invoer van productie, aanvragen van vergunningen, bestellen van materiaal/ materieel. Je weet precies wat er ‘buiten’ speelt en je bent het centrale aanspreekpunt voor de gehele planning van het project en rapporteert aan de uitvoerder en Teamleider technische administratie.

Wat bieden wij?

Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van het bieden van interessant en uitdagend werk, training on-the-job, de juiste praktijkopleidingen, het uitstippelen van een loopbaan pad en een goede aansturing. Verder bieden we natuurlijk een interessant salaris en de goede secundaire voorwaarden die bij de CAO Metaal en Techniek horen.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde (technische) MBO opleiding;
 • Je hebt affiniteit met de ondergrondse infra door werkervaring in de aannemerij of bij netwerkbeheerders;
 • Je bent administratief goed onderlegd en vind je weg snel in automatiseringssystemen;
 • Je bent zowel resultaat- als mensgericht;
 • Je bent gewend snel te schakelen als het gaat om ‘ad-hoc-klussen’.
 • Je bent een teamplayer, werkt altijd kostenbewust en beschikt over sterk een probleemoplossend vermogen;
 • Kennis van Autocad is een pre;
 • Uiteraard ben je stressbestendig en beschik je over een sterk organisatorisch overzicht.

Meer weten?

Bel voor meer informatie met Larissa Eisma-Janssen, Teamleider technische administratie, op: 06-13176686 of stuur een mail naar l.janssen@baasbv.nl.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Laten we dan snel kennis maken! Je kunt solliciteren via de sollicitatie button op onze website.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.
 

Contactpersoon
HR Manager Jolanda contactpersoon vacature recruitment

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Jolanda de Koning.