Collega Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

  • MBO - 4
  • HBO
  • 32 tot 40 uur per week
  • Mid Career
  • Drachten
Solliciteer direct

Welkom in het team

Ik ben Jurjen van der Pal (Projectleider) en ter uitbreiding van het team hoofdleidingen ben ik op zoek naar een Werkvoorbereider. Het team hoofdleidingen bestaat uit 5 werkvoorbereiders, 2 projectleiders en 5 uitvoerders. Vanuit onze locatie in Drachten werken circa 64 mensen waarvan het montagepersoneel uiteraard het meest buiten het kantoor aan het werk is.

Je bent succesvol als jij ervoor zorgt dat jij samen met de Uitvoerder de projecten op een positieve manier kan afronden.

Dit ga je doen!

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, begroten en ondersteunen van de projectuitvoering binnen de gestelde planning. Je coördineert, plant en organiseert projecten in de elektra/gas/water; met name aan de voorkant en in de nazorg.
Je zorgt voor financiële voortgangsrapportages en overdracht naar de uitvoering. Jij bent verantwoordelijk voor de invoer van productie, aanvragen van vergunningen, bestellen van materiaal/materieel, de schouw van projecten, verkeersplannen en het verwerken van het meer/minder werk. Daarnaast onderhoud je warme contacten met onze opdrachtgevers, zoals Liander, Vitens en diverse andere opdrachtgevers. Als Werkvoorbereider weet je precies wat er ‘buiten en binnen’ speelt en ben je het centrale aanspreekpunt voor de gehele planning van het project.

Dit maakt het leuk!

Je hebt een organiserende, hectische functie waarbij je contact hebt met collega’s en klanten. Je stuurt collega’s aan en plant ze in. Je weet vooraf nooit hoe jouw dag eruit gaat zien. Als je van dynamiek houdt, dan kan jij je lol op in deze coördinerende functie. Er valt nog zoveel te regelen en jij krijgt de ruimte om met jouw ideeën aan de slag te gaan.

Dit breng je mee!

Het belangrijkste ben jij als persoon. Je bent een stofzuiger die veel werk kan afhandelen zonder dingen te vergeten. Je kunt meerdere ballen in de lucht houden, overzicht bewaken en bent servicegericht. Je weet de balans te vinden tussen commercieel denken en de strategische klantrelatie. Belangrijk is dat je het overzicht kunt bewaken in een hectische omgeving. Verder leer je snel, zodat je snel zelfstandig kunt werken.
Praktisch: je hebt ervaring in een soortgelijke functie, je hebt affiniteit met de ondergrondse infra door werkervaring in de aannemerij of bij netwerkbeheerders.

Dit bieden we jou!

  • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.
  • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
  • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
  • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen)
  • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!

Dit zijn we wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie.Samen staan wij voor:
✓Veilig werken
✓Meesterschap
✓Menselijk
✓Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

Meer weten?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem contact op met Jurjen van der Pal (Projectleider) via 06 – 20 50 68 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Hermien contactpersoon vacature

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Hermien Slump.