Collega Geert Projectleider Baas

Werkvoorbereider

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Breda
Solliciteer direct

Ben jij de rechter- én linkerhand van de Uitvoerder en zorg je dat alle projecten tot in de puntjes zijn uitgevoerd?

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst je de beste resultaten kan bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren kwaliteit waar we trots op zijn!

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, begroten en ondersteunen van de projectuitvoering binnen de gestelde planning.

Je coördineert, plant en organiseert projecten in de elektra/gas/water; met name aan de voorkant en in de nazorg. Je zorgt voor de financiële voortgangsrapportages en de overdracht naar de uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor de invoer van productie, aanvragen van vergunningen, bestellen van materiaal/materieel, de schouw van projecten, verkeersplannen en het verwerken van het meer/minder werk. Ook onderhoud je warme contacten met onze opdrachtgevers als Enexis, Brabant Water, DNWG en diverse andere particuliere partijen.

Als Werkvoorbereider weet je precies wat er ‘buiten en binnen’ speelt en ben je hét centrale aanspreekpunt voor de gehele planning van het project. Ook liggen er kansen om zelf, binnen projecten, de engineeringstaken op te pakken en deze tot een goed einde te brengen.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Daarnaast is Baas een belangrijke speler binnen Nieuwe Energie Transitie, waar eenieder mee te maken gaat krijgen.
Wij zijn een open en informele organisatie met korte lijnen en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. Daarnaast zijn er uitstekende doorgroeimogelijkheden in de diverse functies binnen Baas.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde (technische) MBO niveau 4 opleiding;
  • Je hebt ervaring in soortgelijke functies binnen de ondergrondse infrastructuur;
  • De wil om te leren en daarbij benodigde opleidingen te volgen;
  • Je bent zowel resultaat- als mensgericht;
  • Je bent een teamplayer, werkt altijd kostenbewust en beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen;
  • Je bent stressbestendig en beschikt over organisatorisch overzicht.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi, laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie in, door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen.

 

Contactpersoon
Recruiter Baas Kristey

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem gerust contact op met Kristey Latukolan.

Let op: jouw sollicitatie verstuur je via de bovenstaande knop 'solliciteer direct'.