Collega Werkverantwoordelijke Baas

Werkverantwoordelijke Gas/ Elektrotechniek

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Breda
Solliciteer direct

Werk veilig of werk niet!

Vanwege uitbreiding van ons werkpakket zijn wij op zoek naar twee ervaren Werkverantwoordelijken (1x Gas en 1x Elektra) die op een flexibele, vindingrijke en diplomatieke manier collega’s coacht, ondersteunt en adviseert.

Wat ga je doen?

Als Werkverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor een veilig verloop van de uit te voeren projecten conform opdracht en wet- en regelgeving.

Vooraf aan de uitvoering breng je de risico’s in kaart door het opstellen (of laten opstellen) van de benodigde of verplichten veiligheidsplannen.

Bij de uitvoering van de werken toets je de naleving van regels en eisen, waarbij kwalificaties, vaardigheden, gedrag en werkwijze van de collega’s. Je coacht zowel collega’s als externe inleners op het gebied van veiligheidsbewustzijn, veiligheidswerkinstructies, procedures BEI-LS/VIAG, verwerking materialen, montage technieken, gereedschappen, meetinstrumenten etc.

Daarnaast woon je in- en externe veiligheid overleggen bij, geef je regelmatig toolboxen en adviseer je opdrachtgevers en andere partijen over werkinstructies en technische problemen.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

 
Samen staan wij voor:

✓ Veilig
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef +
____________________________
Vanzelfsprekend Baas!

Ons aanbod?

Wij bieden een uitdagende positie aan als werkverantwoordelijke, waar jij met je passie voor veiligheid en techniek binnen Baas echt een verschil kunt maken. Wij belonen onze medewerkers volgens de CAO metaal en techniek, waarbij het primaire salaris boven de CAO schaal ligt. Bij de rol van Werkverantwoordelijke hoort vanzelfsprekend een lease-auto.

Wat breng jij mee?

  • Je beschikt minimaal over een technische MBO diploma, niveau 4 (Middelbare Gas Techniek diploma of Middelbare Elektriciteitsdistributie Techniek);
  • Je hebt (ruime) werkervaring opgedaan als Werkverantwoordelijke of Uitvoerder in onze branche;
  • Je hebt ervaring in het coachen en begeleiden van mensen. Je beschikt dan ook over een stevige dosis diplomatie, vindingrijkheid en didactische vaardigheden;
  • Je werkt planmatig, bent resultaatgericht en toont stevig leiderschap!

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi! Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Contactpersoon
Recruiter Baas Kristey

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Kristey Latukolan.