Water- en gas sanering Hoogerheide

Bewuste Bouwers, beste buren!

Het vervangen van de oude water- en gasleidingen in de gehele wijk. Zowel de hoofdleiding als de aansluitleidingen worden vervangen.

  • Hoogerheide
  • 35-tal straten in het dorp Hoogerheide
  • Vanaf half oktober 2020 tot eind september 2022
  • Enexis en DNWG

Wat gaat er in de wijk gebeuren?

In het dorp Hoogerheide zijn de oude water- en gasleidingen van Enexis en DNWG aan vervanging toe. Dit betreft zowel de hoofdleiding als de aansluitleidingen die vervangen moeten worden. Het werk zal in een tiental fases worden uitgevoerd.

Wat gaan wij doen?

Het vervangen van de oude water- en gasleidingen in een 35-tal straten in het dorp Hoogerheide.
Meer informatie over het project is te vinden op de Omgevings-App.

Wat merkt u als bewoner?

U kunt werkverkeer of graafmachines in de straat aantreffen. Uw oprit kan daardoor tijdelijk niet toegankelijk zijn, omdat de straat dan is opengebroken. U ontvangt een bericht van ons als dit voorkomt. Verder kan het zijn dat u de afvalcontainer op een andere plaats moet aanbieden. Wij vragen hiervoor uw begrip en proberen de overlast, alsmede het eventuele geluidsoverlast, zoveel mogelijk te beperken.

Ondervindt u toch overlast? Laat dit weten en neem contact op met de omgevingsmanager van dit project.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Om een goede buur te zijn letten wij goed op de veiligheid, verzorging, het milieu en de omgeving op en rondom het project. Wij hebben de werkzaamheden daarom aangemeld bij de Stichting Bewuste Bouwers. Wij geven veel aandacht aan omgevingsmanagement. Ondervindt u toch overlast? Neem dan contact met ons op. De volgende dingen zijn voor u als bewoner ingericht:

Omgevingsmanager 

Voor dit project is er een omgevingsmanager aangesteld. Mark Hack is het eerste aanspreekpunt en de schakel tussen ons personeel en u als omwonende. De contactgegevens zijn ook zichtbaar op de projectlocatie.

Website Verbeterdebouw.nl

Op de website www.verbeterdebouw.nl vindt u alle projecten in Nederland die aangesloten zijn bij Bewuste Bouwers. Zo ook dit project. Laat een opmerking, vraag of tip achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

QR-code Omgevingsapp Apple Store

Hoe blijf ik goed geïnformeerd?

Download de omgevingsapp voor dit project en selecteer het project 'Hoogerheide - Baas b.v.' en blijf daarmee volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen dit project en wat er in de omgeving gebeurd.

QR-code Omgevingsapp Google Playstore

Download de omgevingsapp

Download de omgevingsapp uit de Apple Store of Google Playstore.