Vacaturefoto collega Baas monteur

Voorman Noord

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Drachten
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ een mooi stuk werk. Iets waar we trots op zijn: “Onze mensen maken het verschil”.

Vanwege stevige uitbreiding van ons werkpakket in het Noorden (Friesland, Groningen, Drenthe) zijn wij op zoek naar een ervaren Voorman.

Wat ga je doen?

Als Voorman bij Baas ben je dagelijks bezig met de uitvoering van toegewezen projecten. Je zorgt voor de uitvoering en aansturing van de werkzaamheden, volgens opdracht en binnen de gestelde randvoorwaarden en wetgeving. Je werkt actief mee in de uitvoering en laat anderen werken volgens geldende kwaliteit- en veiligheidseisen. Je bent verantwoordelijk voor de verdeling van de werkzaamheden, juiste vastlegging en administratie van de uitgevoerde projecten envoor hetbewaken van meer- en minderwerk. Als voorman weet je precies wat er ‘buiten’ speelt en ben je het centrale aanspreekpunt voor de gehele uitvoering buiten.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:

✓ Veilig
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef +
____________________________
Vanzelfsprekend Baas!
 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een MBO diploma niveau 2 of 3 (bijvoorbeeld: Infratechniek monteur data/elektra, Monteur midden spanning installaties of Monteur laagspanningsnetten);
  • Je hebt 4 à 5 jaar werkervaring in de ondergrondse infrastructuur;
  • Relevante opleidingen volgens CKB en opdrachtgever (VIAG VP of AVP, VCA, BHV en Veilig Werken Langs de Weg);
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Je werkt doel- en resultaatgericht en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen;
  • Je hebt ervaring in het aansturen, coachen en begeleiden van collega’s en je bent communicatief vaardig.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

 

 

 

 

Contactpersoon
HR Adviseur Hermien contactpersoon vacature

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem gerust contact op met Hermien Slump.

Let op: jouw sollicitatie verstuur je via de bovenstaande knop 'solliciteer direct'.