Verkeerstechniek Baas B.V.

Verkeerstechniek

Een veilige, betrouwbare en bereikbare infrastructuur is van levensbelang. Daarom werken wij non-stop aan verbeteren van de infrastructuur.

Het wordt steeds drukker op en rond de wegen in Nederland. Het is daarom belangrijk om al dat verkeer in goede banen te leiden. Met onze brede kennis op het gebied van verkeerstechniek (verkeersregelinstallaties, tijdelijke verkeersmaatregelen, voertuigdetectie, openbare verlichting, waarschuwingsinstallaties en parkeer & toegang) kunnen wij u volledig ontzorgen op en rond de weg.

Parkeer & toegang

Een compleet parkeer- en toegangssystemen voor uw parkeeroplossing, wij verzorgen het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Door gebruik te maken van een compleet systeem kan je automobilisten vanaf het binnen rijden van de garage direct naar een vrije parkeerplek begeleiden.

Onze systemen bestaan onder andere uit slagbomen, road barriers, pillars, speedgates, etc. 

Verkeersregelinstallaties

Verkeersregelinstallaties (VRI's) hebben een belangrijke rol in de doorstroming van het verkeer. Door VRI's toe te passen wordt de veiligheid en doorstroming van het verkeer bevordert. Het benoemen van een voorrangsweg of het aanleggen van een rotonde is niet altijd de beste oplossing. Kies je voor VRI's dan heb je de mogelijkheid bepaalde doelgroepen voorrang te geven.

Voertuigdetectie

Voertuigendetectie is cruciaal om de doorstroming en veiligheid van ons wegennet te kunnen waarborgen. In veel gevallen wordt dit gerealiseerd door detectielussen in het wegdek. In de afgelopen jaren is er veel geëxperimenteerd met alternatieve detectiemiddelen, maar zijn detectielussen nog altijd het meest betrouwbare detectiemiddel in de markt.

Waarschuwings­installaties

Waarschuwingsinstallaties zijn bedoeld om weggebruikers op de hoogte te brengen en houden van de omgeving in het verkeer.

Dit doen wij door middel van LED aanduidingen bij voetgangersoversteken, snelheidsmeldingen binnen de bebouwde kom en meldingen van file’s, ongevallen en wegafsluitingen.

Tijdelijke Verkeers­maatregelen

Om de verkeersdoorstroming tijdens werkzaamheden zo optimaal mogelijk te laten verlopen is er meer nodig dan een aantal verkeersborden. Hierin zoeken wij altijd de perfecte balans tussen veiligheid, doorstroming en bereikbaarheid. Naast de werkzaamheden en weggebruikers houden wij óók rekening met het milieu.

Contactpersoon
Murat Gumrukcu

Heeft u een vraag over deze expertise?

Neem gerust contact op met Murat Gumrukcu