vacaturefoto collega Baas functie Uitvoerder

Uitvoerder Telecom

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Senior
  • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Wij zoeken een ervaren uitvoerder die met een scherp oog zorgt dat alle processen in goede banen worden geleid.

Wat ga je doen?

Wij leggen de glasvezel -en coaxkabels aan voor een van de grootste providers van Nederland. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder die de kosten van een project scherp in de gaten houdt en een goede administratie bijhoudt. Maar ook iemand die oog heeft voor zijn medewerkers, wordt iedereen op de juiste manier ingezet?
Je maakt de vertaalslag van tekening naar werkelijkheid en ziet welke materialen er nodig zijn, daarnaast draag je zorg voor het regelen van de juiste vergunningen. Je werkt veilig en hierdoor netjes en zorgt ervoor dat de omgeving zo min mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

De uitvoerder die wij zoeken zal voornamelijk worden ingezet op onze nieuwbouwprojecten, maar ook een stuk reconstructie zal bij de werkzaamheden horen. Het werkgebied is in en rondom de Randstad.
 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende uitvoerderspositie waar je een stevige stempel drukt door de verbeteringsslag die je kunt maken. Als Uitvoerder val je in de cao Metaal en Techniek. Je hebt in deze functie recht op een lease-auto (Renault Megane). We bieden goede ontwikkelingsmogelijkheden en studiefonds voor de kinderen van onze medewerkers.

 

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef

Vanzelfsprekend Baas!
 

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een technische opleiding op minimaal MBO niveau 4;
  • Je hebt al een behoorlijk wat jaren ervaring opgedaan in de uitvoering, bij voorkeur in onze branche;
  • Je beschikt over natuurlijk leiderschap, kunt coachen en sturen en je blijft jezelf op dit gebied altijd ontwikkelen;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
  • Je gaat planmatig en georganiseerd te werk, bent klant- en resultaatgericht ingesteld en je werkt altijd kostenbewust.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi.. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

 

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Contactpersoon
HR Manager Jolanda contactpersoon vacature recruitment

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem gerust contact op met Jolanda de Koning.

Let op: jouw sollicitatie verstuur je via de bovenstaande knop 'solliciteer direct'.