vacaturefoto collega Baas functie Uitvoerder

Uitvoerder

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Senior
  • Foxhol
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Zie jij een uitdaging om de verantwoordelijkheid te dragen over de uitvoering van projecten, wellicht zijn we dan wel op zoek naar jou!

Ons werkpakket breidt zich uit. Wij zijn daarom op zoek naar een Uitvoerder die met helicopterview, strakke planning de project goed weet uit te voeren. Als Uitvoerder draag je verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken van de uitvoering van de, vaak complexe, projecten. Je werkt nauw samen met het werkvoorbereidingsteam, plant de dagelijkse werkzaamheden en stuurt de teams en externe partijen aan bij de uitvoering ervan. Je verzorgt de (financiële) administratie tijdens de uitvoering van het project, je onderhoudt nauw contact met de opdrachtgever, signaleert meer-en minderwerk en speelt daarop in. Kortom, met jou aan het roer lopen de projecten op rolletjes!

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende uitvoerderspositie waar je een stevige stempel drukt door de verbeteringsslag die je kunt maken. Als Uitvoerder val je in de cao Metaal en Techniek, maar belonen we wat ruimer. Je hebt in deze functie recht op een lease-auto, een onkostenvergoeding en een internetvergoeding. We bieden goede ontwikkelingsmogelijkheden en studiefonds voor de kinderen van onze medewerkers.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.
Samen staan wij voor:
✓ Veilig
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef
____________________________
Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

• Je beschikt over een technische opleiding op minimaal MBO niveau;
• Je hebt al een behoorlijk wat jaren ervaring opgedaan in de uitvoering, bij voorkeur in onze branche;
• Je beschikt over VCA-VOL, BHV en een afgeronde Kiwa opleiding ondergrondse infratechniek of je bent bereid die op korte termijn te volgen;
• Je beschikt over natuurlijk leiderschap, kunt coachen en sturen en je blijft jezelf op dit gebied altijd ontwikkelen;
• Je gaat planmatig en georganiseerd te werk, bent klant- en resultaatgericht ingesteld en je werkt altijd kostenbewust.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi.. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie via bovenstaande sollicitatie button.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Contactpersoon
HR Adviseur Hermien contactpersoon vacature

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem gerust contact op met Hermien Slump.

Let op: jouw sollicitatie verstuur je via de bovenstaande knop 'solliciteer direct'.