Collega Baas binnenfunctie

Trainee Proces Implementatieleider

 • HBO
 • 40 uur
 • Starter
 • Breda
 • Oud Gastel
Solliciteer direct

Welkom in het team

Binnen de regio Infra Zuid zijn wij op zoek naar een ambitieuze Trainee Proces Implementatieleider die de komende jaren het vak van de ondergrondse infra wilt leren kennen en zich daarin verder wilt ontwikkelen, maar die ook een bijdrage levert aan het toekomstproof maken van de gehele organisatie.
Jij bent binnen de regio Infra Zuid de verbindende factor tussen het management en de operatie. Jouw toegevoegde waarde zit in gedigitaliseerde, soepel lopende processen binnen de hele regio! Binnen Baas geloven wij in het ontwikkelen van talent en het klaarstomen van de volgende generatie. Wij hebben een mooi traineeship en een groot aantal succesverhalen van Trainees die bij Baas mooie carrière stappen hebben gemaakt.

Je bent succesvol als je de verschillende facetten binnen de regio met elkaar weet te verbinden.

Dit is het traineeprogramma

Jezelf maximaal ontwikkelen tot bijvoorbeeld Operationeel Manager en een bijdrage leveren aan verbeteringen binnen Baas, een mooie stap in jouw carrière. Hoe ziet jouw werkweek eruit? Je gaat 4 dagen per week ‘gewoon’ werken en 1 dag per week is beschikbaar voor jouw ontwikkeling. Binnen het traineeprogramma voer je onder andere een gezamenlijke opdracht uit voor het Management Team. Dit betreft een landelijk project, bijvoorbeeld een procesverbetering in de organisatie, verminderen van meerwerk of introductieprogramma’s. Het gaat om onderwerpen die de gehele organisatie raken, het kan echt van alles zijn. Door het voeren van onderzoeken pakken jullie belangrijke thema’s op binnen de organisatie, waarna de resultaten geïmplementeerd zullen worden.

Verder kan je diverse opleidingen volgen (afhankelijk van jouw ambitie en functie) en is er focus op jouw persoonlijke ontwikkelen. Je zal gecoacht worden, hebt elke 2 weken overleg met jouw manager, 1x per maand met HR en 1x per 3 maanden met de Regiodirecteur. Ons traineeprogramma is geen standaard to-do-list, want jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling. Jij bepaalt je eigen tempo, je eigen ontwikkelingsdoelen en je eigen uitdagingen. Wij zorgen voor de juiste begeleiding, zodat jij kunt ontdekken waar jouw toekomst ligt.

Dit ga je doen

Als Trainee Proces Implementatieleider binnen Infra Zuid ben je de verbindende factor tussen het management en de operatie. Je gaat aan de slag met het implementeren van nieuwe systemen en processen die het werk van onze Uitvoerders, Werkvoorbereiders en Monteurs makkelijker maken. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de processen en daarbij de training en begeleiding van onze Monteurs. Wat worden jouw dagelijkse werkzaamheden dan?

 • Je coacht en leidt medewerkers op bij de procesoptimalisatie en veranderingen
 • Je werkt aan projecten en komt met verbeteringen op het gebied van procesoptimalisatie
 • Je bespreekt de mogelijke oplossingen en optimalisaties met betrokkenen
 • Je communiceert en implementeert proceswijzigingen richting klanten, leveranciers, onderaannemers en derden
 • Je stelt handleidingen, procesbeschrijvingen en instructies op ten behoeve van de implementatie

Dit maakt het leuk

Als Trainee Proces Implementatieleider kun je zelf in korte tijd grote sprongen maken in jouw ontwikkeling. Fouten maken mag en je krijgt de tijd om zelf richting te geven aan jouw toekomst. Je ziet alle facetten van het bedrijf en werkt nauw samen met andere Trainees in de verschillende regio’s. Pak je kansen; er zijn mogelijkheden genoeg!

Dit breng je mee

 • Je beschikt over een afgeronde bedrijfskundige HBO of WO-opleiding en hebt technische affiniteit
 • Je bezit een enorme drive, natuurlijk leiderschap en je staat stevig in je schoenen
 • Je bent leergierig, in staat om met feedback om te gaan, denkt vanuit het ‘grotere plaatje’ en durft beslissingen te nemen
 • Je bent in bezit van rijbewijs B

Dit bieden wij jou

 • We volgen de CAO Metaal en Techniek, waardoor je recht hebt op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Ontwikkelen van talenten vinden wij bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talenten het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleiding
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt
 • We werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technieken in Midden- en West-Brabant en Zeeland. Vooral in het kader van verduurzaming en modernisering van onze energienetten
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werk niet voor een baas, maar voor Baas.

Dit zijn wij

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Contactpersoon
Kristey Latukolan HR

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Kristey Latukolan.