Monteur Baas op Haagse Markt

Totale voorziening op de Haagse Markt

Een begrip in Den Haag: de Haagse Markt. Gelegen op de rand van de wijken Transvaal en Schilderswijk, aan de Herman Costerstraat. De overdekte markt kan zich meten aan de grote markten van Europa. Met de gemeente Den Haag heeft Baas een servicecontract.

  • Haagse Markt
  • Den Haag
  • oktober 2015 - heden
  • Gemeente Den Haag
Baas collega's op Haagse Markt aan het werk

Grote vernieuwing in 2015

In samenwerking met diverse partijen heeft Baas in 2015 de Haagse Markt flink vernieuwd. Van ontwerp tot aan oplevering waren we betrokken. De markt is voorzien van verlichting die centraal aangestuurd kan worden. De diverse kramen hebben nu een eigen groepenkast, stopcontacten en verlichtingsaansluitingen.

Daarnaast is een beheersysteem (GBS) geïnstalleerd, verbonden via glasvezel en met voorzieningen voor internet. Om alles van stroom te voorzien zijn meerdere trafo’s geïnstalleerd. De marktkramen hebben we voorzien van vaste water-, elektra- en gasaansluitingen, met op afstand uitleesbare meters.

Service- en storingscontract

Na oplevering hield ons werk niet op. Het servicecontract houdt in dat wij zorgen voor de continuïteit van de markt qua onderhoud aan de installaties. We verwezenlijken nieuwe aansluitingen en lossen eventuele storingen op. Zo kan de markt zowel inkopers als verkopers blijven dienen als unieke plek voor handel. 

De Haagse Markt is een mooi voorbeeld waarbij Baas een opdrachtgever van A tot Z ontzorgt op het gebied van energie, water en data.

Contactpersoon
Collega Baas Dick specialist Haagse Markt

Heeft u een vraag over dit project?

Neem gerust contact op met Dick van der Werf