Comfortabel wonen, huis met familie

Comfortabel wonen

Bij Comfortabel wonen zijn energie, water en data een vanzelfsprekendheid.

Wij ontzorgen eindgebruikers en opdrachtgevers, door het aanbieden van betrouwbaar comfort. Zo kan iedereen kijken naar zijn favoriete serie, bellen met familie, een verlichte huiskamer en een warme douche hebben, kokkerellen op het gasfornuis en altijd vers drinkwater uit de kraan krijgen. 

Deze voorzieningen lijken zo vanzelfsprekend in Nederland, maar er is wel een hoogstaand netwerk van kabels, leidingen en verbindingen voor nodig. Door onze landelijke dekking (11 vestigingen) bieden we directe en lokale ondersteuning bij storingen, de aanleg en het onderhoud van netwerken voor energie, water en data.

Onze medewerkers staan in voor professionele kwaliteits- en procesbeheersing. Voor zowel aanleg als onderhoud zijn we ingericht om snel en flexibel eigen goed gekwalificeerd en uitgerust personeel in te zetten.

Contactpersoon
Profielfoto specialist Paul

Heeft u een vraag over dit thema?

Neem gerust contact op met Paul Swarts

Opdrachtgevers

Baas verzorgt zowel particuliere als zakelijke gasaansluitingen voor diverse netbeheerders. De benodigde infrastructuur voor watervoorzieningen leggen wij voor zo goed als alle drinkwaterbedrijven in Nederland aan.

Wij hebben ruime ervaring met het werken in combinatie verbanden en werken op basis van diverse raamovereenkomsten op het gebied van aanleg hoofd- en aansluitleidingen in gezamenlijke aanleg c.q. welke in combinatie zijn uitgevoerd met andere nuts-, waterleiding- en/of telecombedrijven. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Synfra
  • GROND'G
  • Structin
  • Sion

Van A tot Z ontzorgen

Wij houden rekening met uw wensen en eisen bij advisering over een nieuw netwerk. En zorgen dat bestaande netwerken maximaal toegevoegde waarde leveren. Op basis van uw wensen en eisen verzorgen wij de engineering en zorgen voor aanleg en realisatie van het project, waarbij veiligheid en de omgeving voorop staan. Uiteraard staan wij ook 24/7 klaar met onze servicedienst mocht er door welke reden een storing ontstaan. Van advies en engineering tot aanleg en van de realisatie tot service & beheer.

Meer weten over een specifieke expertise?

Kies hieronder dan één van onze expertises die te maken hebben met het onderwerp Comfortabel Wonen.