Verkeer en mobiliteit

“Samen werken we aan de smartinfra van de toekomst”

Een veilige, betrouwbare en bereikbare infrastructuur is van levensbelang. Zeker nu het drukker wordt op de Nederlandse wegen. Baas werkt continu aan de ontwikkeling en verbetering van de Nederlandse infrastructuur. Samen werken we aan de smartinfra van de toekomst.

Verkeerstechniek van A tot Z 

Van ontwerp tot installatie, van omgevingsmanagement tot vergunningsaanvragen: Baas heeft een brede kennis op het gebied van verkeerstechniek. Denk aan parkeren of toegang, verkeersregelinstallaties, tijdelijke verkeersmaatregelen, openbare verlichting en waarschuwingsinstallaties. Met onze expertise en samenwerkingsverbanden, ontzorgen we ieder project van begin tot eind. 

Het slimme parkeersysteem

Zorg voor een optimale parkeerervaring voor de gebruiker met onze totaaloplossing voor parkeer- en toegangscontrole. Online een parkeerplaats reserveren en betalen, kentekenregistratie, pijlen die je naar een lege plaats leiden, elektrisch laden en gemakkelijk terugvinden van het voertuig. Wij verzorgen het gehele proces, van advies en ontwerp tot inkoop en realisatie van hardware.

Bekijk de video voor de werking van ons slimme parkeersysteem

Waarschuwingsinstallaties

Waarschuwingsinstallaties zijn bedoeld om weggebruikers op de hoogte te brengen en houden van de omgeving in het verkeer. Dit doen wij door middel van LED aanduidingen bij voetgangersoversteken, snelheidsmetingen binnen de bebouwde kom en meldingen van files, ongevallen en wegafsluitingen.

Openbare verlichting

Openbare verlichting speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het zorgt voor veiligheid en comfort in openbare ruimtes en op straat. Elke situatie vraagt hierbij om een andere aanpak.
Baas B.V. verzorgt openbare verlichting, van advies tot ontwerp en van onderhoud tot nieuwbouw.

Verkeersregelinstallatie

Verkeersregelinstallaties (VRI) worden vaak toegepast om de veiligheid en doorstroming van het verkeer te bevorderen. Het benoemen van voorrangswegen of het aanleggen van een rotonde is namelijk niet altijd de beste oplossing. Zo bieden VRI’s bijvoorbeeld de mogelijkheid tot prioritering voor bepaalde doelgroepen.

Heeft u vragen over onze thema’s? Neem gerust contact op met Ilonka Borg

Nieuws & Projecten

Nieuws

Welkom in de Baas-familie: Hein en Kor Visser

Projecten

KetelhuisWG: blauwdruk voor duurzame energie op wijkniveau

Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.