Sporten voor het goede doel met gezondheidstraject BRAVO - Deelnemers Kikathlon

Sporten voor het goede doel met Gezondheidstraject BRAVO

10 september 2019

Na 2 maanden van intensieve training hebben 13 collega’s persoonlijke records gebroken tijdens de Kikathlon.

Op zondag 8 september stonden 7 individuele sporters en 2 teams aan de start van de 1/8 triathlon (Kikathlon) in Zaanstad. Voor enkelen een eerste keer, en dat was op de gespannen gezichten af te lezen. Anderen al wat meer ervaren door deelname aan de Merwede triathlon. Maar alleen stonden zij niet. In totaal hebben 511 KiKatleten met succes de 1/8 triathlon voor KiKa voltooid. De deelnemers zwommen 500 meter, fietsten 20 kilometer en finishte na 5 kilometer hardlopen en steunen daarmee onderzoek naar meer genezing van kinderen met kanker!

In de voorbereiding voor deze dag was er de mogelijkheid om een zwemclinic en een wisselclinic te volgen waarbij het enthousiasme groot was. Hiermee werd het interne gezondheidstraject BRAVO gekoppeld aan een sportief evenement voor het goede doel Kika.

Zwemclinic binnen Kikathlon 2019
Zwemclinic open water Kikathlon 2019
Wisselclinic Kikathlon 2019

Trots zijn wij op de sportbazen! Want wat is er leuker dan sporten met elkaar voor het goede doel. Als Baas hebben we maar weer eens te meer bewezen als team veel te kunnen.

De totale opbrengst van de Kikathlon bedraagt € 157.398,37. Onze sporters dragen daar een mooie € 1.500,- aan bij en namens de directie van Baas is hier € 1.000,- aan toegevoegd.

Sporten voor het goede doel met gezondheidstraject BRAVO - Deelnemers Kikathlon

Een diepe buiging voor (v.l.n.r.): Alex, Mandy (support), Mike, Simon, Jeroen, Claudia (mental coach), Jannie, Laurens, Roeland, Berit, Wouter, Richard, Jolanda, Kristey en Leen.