Monteurs Baas in Werkspoorkathedraal

Service & Onderhoud

Om de levensduur van een goede installatie te waarborgen is periodiek onderhoud van belang, daarmee wordt correctief onderhoud voorkomen. Met een Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) en onze storingsdienst die 24/7 voor u klaarstaat is de consistentie van uw installatie gegarandeerd.

Iedere installatie is anders. Zowel qua ontwerp, gebruik, levensduur als termijnvisie. Daarom is het Service en Onderhoud in alle gevallen een maatwerkoplossing, passend bij het bedrijfsproces. Baas B.V. kan alle vormen van installatietechnisch onderhoud verzorgen, van A tot Z.

  Preventief onderhoud

  De basis van kwalitatief goed en efficiënt onderhoud is een heldere planning. Deze begint met het opstellen van een Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). De werkzaamheden uit het MJOP stemmen we jaarlijks vooraf met u af en verwerken we in een planning op weekniveau.

  Door het onderhoud volgens planning uit te voeren dragen wij bij aan de continuïteit van uw primaire bedrijfsprocessen. Uiteraard voldoen uw installaties aan de geldende wet- en regelgeving.

   Correctief onderhoud

   Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen is onze storingsdienst 24/7 telefonisch of per e-mail bereikbaar. Bij elke derde herhaalstoring verrichten wij een analyse om te achterhalen wat de oorzaak is. Vervolgens geven wij een verbetervoorstel om tot een structurele oplossing te komen. Deze aanpak leidt tot een grotere bedrijfscontinuïteit, lagere exploitatiekosten, meer comfort en minder (ver)storingen.

   Onze opdrachtgevers:

   • Royal Flora Holland
   • Provincie Zuid-Holland
   • Royal Schiphol
   • Europe Container Terminal
   Contactpersoon
   Profielfoto specialist Wouter

   Heeft u een vraag over deze expertise?

   Neem gerust contact op met Wouter Wikaart

   Baas in havengebied Rotterdam containerterminal ECT

   Projectreferentie: data installateur in grootste haven van Europa

   Onze monteurs staan 24 uur per dag klaar voor het datanetwerk in het havengebied van ECT. Momenteel werken we aan de glasvezelbekabeling om remote control camera's met het kraannetwerk te verbinden.

   Lees meer