Baas monteurs Putkasten Den Haag

Senior HR Adviseur

 • HBO
 • WO
 • 40 uur
 • Senior
 • Capelle a/d IJssel
 • Lijnden
 • Deventer
Solliciteer direct

Welkom in ons team!

Wij zijn Berit, Caroline, Henk-Jan, Hermien, Jeroen, Kristey en Wim en samen met onze manager, Jolanda, vormen wij het HR-team van Baas B.V. Baas is een dynamische en sociale organisatie die flink in beweging is. Door het vertrek van onze HR-adviseur in onze divisie Telecom & Installaties (T&I) zijn wij per direct op zoek naar een ervaren HR adviseur die met een ondernemende persoonlijkheid, frisse blik en een flinke dosis organisatiesensitiviteit en daadkracht ons HR-team én de divisie komt versterken.

"Jij bent succesvol als jij T&I strategisch, tactisch én operationeel optimaal op de HR thema's faciliteert"

Dit ga jij doen

Ons bedrijf groeit hard in een branche die behoorlijk onder druk staat en heeft een stevig toekomstperspectief. Dat brengt natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee, ook op HR-gebied. Denk aan een (meer dan) krappe arbeidsmarkt, ingewikkelde inzetbaarheidsvraagstukken, de energietransitie, organisatie- en cultuurverandering. De HR-afdeling ontwikkelt mee. Wij zijn dan ook op zoek naar een zelfstandige, allround brede HR-adviseur. Binnen het HR-team krijg jij de verantwoordelijkheid voor ons onderdeel T&I met zo’n 150 medewerkers verdeelt over 3 locaties.

Het zwaartepunt ligt vooral op het begeleiden van de veranderingen van de organisatie en het op een proactieve wijze leveren van jouw bijdrage aan het realiseren van haar strategische doelen. Je geeft advies aan onze medewerkers, leidinggevenden en leden van het kernteam. Tot slot weet jij ook raad met operationele HR-werkzaamheden. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe collega die zich met veel passie bezighoudt met alle HR advieswerkzaamheden voor ons onderdeel T&I. Je werkt vanuit ons kantoor te Capelle aan den IJssel, maar je bent zeker ook 2 dagen per week werkzaam op onze locatie te Lijnden en regelmatig op onze locatie te Deventer.

Houd jij ervan om een uitdaging aan te gaan en kun jij zakelijkheid op een menselijke manier ten uitvoer brengen? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven.

Dit maakt het leuk

Wij bieden een hele interessante HR-uitdaging, waar je zowel aan de het kernteam van T&I, als aan het HR-team een grote bijdrage kunt leveren. Het is een heel veelzijdige functie, waarin je stevig wordt uitgedaagd op het HR-vlak, daarnaast zal onze project gedreven organisatie vaak een beroep doen op jouw improvisatietalent!

Dit breng jij mee

 • Je hebt een HBO diploma, bij voorkeur in de richting Human Resources Managementen hebt aanvullende opleidingen op ons vakgebied gevolgd;
 • Je bent zeker 10 jaar aan het werk in het HR advieswerk, bij voorkeur heb je deze opgedaan in een technische, project- en/of industriële omgeving;
 • Je hebt ervaring met vraagstukken op het gebied van organisatie- en cultuurverandering;
 • Je bent oplossingsgericht en een echte verbinder;
 • Je beschikt over een sterke organisatie sensitiviteit en een stevige dosis tact;
 • Je voert gemakkelijk een effectief gesprek en je kunt je woorden goed op papier zetten;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en woont gunstig ten opzichte van onze vestigingen Capelle aan den IJssel, Lijnden en Deventer.

Dit bieden wij jou

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen + 13 ADV dagen;
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen;
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt;
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken;
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor eenbaas, maar voorBaas. Je bent zelf een Baas!

Meer weten?

Als manager van ons HR-Team geef ik je graag meer informatie over deze fantastische vacature binnen het team. Ik ben Jolanda de Koning en ik ben te bereiken via 06 – 14 66 50 84.

 

Wij zijn Baas

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.