Baas collega vacaturefoto binnenpersoneel Capelle

Regiocontroller Infra Noord

 • HBO
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Senior
 • Drachten
 • Foxhol
Solliciteer direct

Welkom in het team

Mijn naam is Jacob de Graaf, Financieel Directeur bij Baas B.V. Onze huidige Regiocontroller (Mels) gaat een andere functie binnen onze organisatie bekleden. Daarom zoeken wij een vervanger voor Mels voor de regio Infra Noord met vestigingen in Drachten (Friesland) en Foxhol (Groningen). Samen met de 3 Regiocontrollers binnen Baas ben jij de oren en ogen van de regio op financieel gebied en vervul je samen met hen een projectmatige rol door projecten op te pakken binnen de gehele organisatie op het gebied van financial en business control.

Je bent succesvol als je in deze veelzijdige en uitdagende rol,met zowel een sterk financieel als sociaal aspect, de business draaiende houdt.

Dit ga jij doen

Als Regiocontroller ben je zowel centraal als decentraal aan het werk. In je centrale functie werk je samen met de 3 andere Regiocontrollers en Assistent Bedrijfscontroller aan projecten en zorg je dat Baas financieel zich positief blijft ontwikkelen.

Decentraal gezien neem je plaats in het kernteam waarbij je als financieel rechterhand fungeert van de Regiodirecteur (Pieter Elzinga). Je bent aanspreekpunt voor het regionale kernteam op financieel gebied en heb je binnen dit team een rol in de strategische ontwikkeling van de regio.

Ons bedrijf groeit en heeft een stevig toekomstperspectief. Hierbij kijk je niet alleen naar de cijfers uit het ‘verleden’, maar je gebruikt ook de financiële en operationele cijfers als basis om naar de toekomst te kijken.

Als Regiocontroller geef je leiding aan Bert en Jannie die verantwoordelijk zijn voor de projectadministratie binnen de regio. Je neemt het financiële voortouw in de periodieke projectbesprekingen met Projectleiders, Projectcoördinatoren en Werkvoorbereiders.

Onze projectorganisatie is flink in beweging en vormt daarmee altijd een interessante uitdaging voor onze afdeling Finance & Control. Al met al is de rol van Regiocontroller een veelzijdige en uitdagende rol met zowel een sterk financieel als sociaal aspect.

Dit maakt het leuk

De regio is in ontwikkeling en het is aan jou de taak om op een rijdende trein te springen. De uitdaging is om in deze sneltreinvaart de regio inzichten te laten krijgen in de projectresultaten en budgetten, zodat het kernteam op basis jouw bevindingen de volgende stappen kan gaan nemen om de organisatie nog verder te ontwikkelen.

Dit breng jij mee

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding met stevig bedrijfseconomisch component.
 • Je bent fulltime (40 uur) beschikbaar.
 • Je hebt meer dan 5 jaar werkervaring opgedaan in een financiële functie, bij voorbeeld op het gebied van controlling, reporting of projectadministratie en weet wat onderhandenwerk inhoudt. Werkervaring bij een projectenorganisatie in de technische branche is een pré.
 • Je hebt naast interesse in cijfers en automatisering ook affiniteit met techniek.
 • Je bent energiek en ambitieus, kunt snel schakelen en bent bijzonder analytisch ingesteld.
 • Je bent communicatief vaardig en vind het leuk om zowel op directieniveau als in de operatie te acteren en je kunt ook omgaan met de verschillende belangen in onze platte en vaak ad-hoc organisatie.

Dit bieden wij jou

 • Salarisindicatie ligt tussen de 4.500 en 5.000 bruto per maand op basis van 40 uur.
 • Voor een telefoon en laptop wordt gezorgd.
 • Wij volgen de cao voor Metaal en Techniek – Technische Installatiebedrijven.
 • Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een baas!

Wij zijn Baas

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef                               +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Berit (Recruitment contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Berit Koopmans.