Baas collega vacaturefoto binnenpersoneel Capelle

Regiocontroller

  • HBO
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

De Regiocontroller

Als Regiocontroller bied je een optimaal financieel inzicht van de gehele regio. Je neemt plaats in het kernteam waarbij je als financieel rechterhand fungeert van de regiodirecteur. Ons bedrijf groeit hard en heeft een stevig toekomstperspectief. Als Regiocontroller vervul je straks een combinatiefunctie tussen financial control en business control. Je kijkt niet alleen naar de cijfers uit het ‘verleden’, maar gebruikt de financiële en operationele cijfers als basis om naar de toekomst te kijken. Onze projectorganisatie is flink in beweging en vormt daarmee altijd een interessante uitdaging voor onze afdeling F&C.

Als regiocontroller geef je leiding aan een leuk team op de projectenadministratie. Daarnaast neem je het financiële voortouw in de periodieke projectbesprekingen met projectleiders, uitvoerders en werkvoorbereiders.

Al met al is de rol van regiocontroller een veelzijdige en uitdagende rol met zowel een sterk financieel als sociaal aspect.

Wat bieden wij?

We bieden jou een rol waarin je het gezicht bent van jouw business, met een werkpakket en een team waar je mooie resultaten mee zult bereiken! Wij belonen onze medewerkers volgens de CAO metaal en techniek en stellen voor deze functie uitstekende arbeidsvoorwaarden voor. Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, vinden wij belangrijk en zo kunnen ook jouw eventuele kinderen gebruik maken van ons studiefonds.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding met stevig bedrijfseconomisch component;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een financiële functie, bij voorbeeld op het gebied van controlling, reporting of project administratie;
  • Je hebt naast interesse in cijfers en automatisering ook affiniteit met techniek;
  • Je bent energiek en ambitieus, kunt snel schakelen en bent bijzonder analytisch ingesteld;
  • Je bent communicatief vaardig en vind het leuk om zowel op directieniveau als in de operatie te acteren en je kunt ook omgaan met de verschillende belangen in onze platte en vaak ad-hoc organisatie;

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Stuur dan snel jouw cv en motivatie via de onderstaande sollicitatiebutton.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Contactpersoon
HR Adviseur Berit (Recruitment contactpersoon)

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem gerust contact op met Berit Koopmans.

Let op: jouw sollicitatie verstuur je via de bovenstaande knop 'solliciteer direct'.