Collega Geert

Projectleider

 • HBO
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Rotterdam
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Wij zijn op zoek naar een energieke en doortastende Projectleider voor onze vestiging in Rotterdam die de ambitie heeft om door te groeien richting management.

Wat ga je doen?

Je start in een uitdagende en afwisselende rol van Projectleider bij Baas. Hierbij werk je nauw samen met de operationeel manager op de vestiging. We willen jou zoveel mogelijk werkzaamheden laten zien aan de hand van een op maat gemaakt programma waarbij het doel is dat je uiteindelijk klaargestoomd wordt voor de rol van manager.

Als Projectleider ben je dagelijks verantwoordelijk voor een aantal specifieke projecten van de regio. Je zorgt er samen met je team (uitvoerders, werkvoorbereiders, technisch administratief medewerkers en montage medewerkers) voor dat de projecten van start tot en met oplevering en nazorg worden gerealiseerd met goed kwalitatief en financieel resultaat. Dit alles doe je binnen de kaders van de kernwaarden waar wij trots op zijn: Veilig, Meesterschap, Menselijk, Oprecht en Lef!

Als Projectleider ben jij dé bruggenbouwer van jouw team en ben je (mede)verantwoordelijk voor de organisatie- en teamontwikkeling. Je ondersteunt en faciliteert jouw medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent contractverantwoordelijk en anticipeert op de ontwikkelingen binnen de organisatie van de klant. Daarnaast ben je de sparringpartner voor de klant, denk je proactief mee, draag je oplossingen aan en doe je verbetervoorstellen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en dynamische rol waarin je een bijdrage levert die een zichtbaar verschil maakt! Wij bieden je naast een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal en Techniek) de persoonlijke begeleiding die nodig is om ervoor te zorgen dat jij de volgende stap in jouw carrière kunt maken. Deze begeleiding uit zich in een op maat gemaakt ontwikkeltraject met coaching on the job.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

 • Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma in een technische richting;
 • Je bent sociaal vaardig en daardoor in staat om mensen te boeien en om draagvlak te creëren;
 • Je kunt goed de vertaling maken tussen de verschillende soorten afdelingen en mensen;
 • Je bent praktisch ingesteld en kunt je inleven in jouw collega’s en andere partijen met wie je te maken zult hebben;
 • Je hebt (bij voorkeur) jouw werkervaring opgedaan in een technische omgeving en hebt een aantal jaren ervaring met projectmatig werken;
 • Je straalt natuurlijk leiderschap uit, bent een echte relatiebeheerder en vindt ook de financiële beheersing van een project interessant;
 • Je werkt planmatig, bent resultaatgericht en toont stevig leiderschap;
 • Je kunt goed de vertaling maken tussen de verschillende soorten afdelingen en mensen;
 • Je bent praktisch ingesteld en kunt je inleven in jouw collega’s en andere partijen met wie je te maken zult hebben;
 • Je beheerst zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift;

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie in via de button "Solliciteer direct".

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.
 

Contactpersoon
Jolanda_Boonstra_HR_adviseur_vacatures

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem gerust contact op met Jolanda Boonstra.

Let op: jouw sollicitatie verstuur je via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.