Collega Geert

Projectleider

  • HBO
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Rotterdam
Solliciteer direct

Welkom in het team

Jouw team bestaat uit 3 Werkvoorbereiders, 3 Uitvoerders, Technische Administratieve Ondersteuners en Monteurs. Er wordt bij ons altijd gelachen en we hebben een Rotterdamse mentaliteit.
Jouw manager en een collega gaan jou inwerken. We zorgen voor een goede begeleiding. De eerste weken ga je vooral meekijken en langzamerhand ga je steeds meer zelfstandig werken. Ons doel is dat je binnen 6 maanden zelfstandig kunt werken. Verder hebben we een inwerkprogramma (introductiedag, systeemtraining e.d.).

Je bent succesvol als jouw projecten slagen met de gewenste resultaten, veiligheid en klanttevredenheid.  

Dit ga je doen!

Als contractverantwoordelijke en sparringspartners voor jouw klanten stuur je een aantal specifieke projecten in de regio aan. Je zorgt er samen met je team voor dat de projecten van start t/m oplevering (en nazorg) worden gerealiseerd met goed kwalitatief en financieel resultaat.
Als leidinggevende ben je tevens verantwoordelijk voor organisatie- en teamontwikkeling. Je ondersteunt en faciliteert jouw medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Dit maakt het leuk!

Je krijgt veel verantwoordelijkheden, werkt met mensen samen en werkt op kantoor en bij de klant. Verder ben je onderdeel van een verandering in een traditionele sector en bent betrokken bij de energietransitie.

Dit breng jij mee!

Je hebt ervaring als leidinggevende met een stabiel cv (mag ook buiten de techniek). Uiteraard heb je wel technische affiniteit en inzicht.
Het gaat ons met name om jouw als persoon. Als verbinder ben je doortastend, kom je afspraken na, werk je gestructureerd, neemt initiatieven, bent een leider en heb je inlevingsvermogen in jouw klanten. We lezen graag in jouw motivatie waarom deze kans en juist ons bedrijf je zo aanspreekt. Wat is jouw ambitie? En wat is je passie?

Dit bieden wij!

Een uitdagende en dynamische rol waarin je een bijdrage levert die een zichtbaar verschil maakt! Wij bieden je naast een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal en Techniek) de persoonlijke begeleiding die nodig is om ervoor te zorgen dat jij de volgende stap in jouw carrière kunt maken. Deze begeleiding uit zich in een op maat gemaakt ontwikkeltraject met coaching on the job. Ook hebben wij het Baas Studiefonds ((een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).

Dit zijn we wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan. 

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef                                 +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Matthijs van der Pol

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Matthijs van der Pol.