Collega Hermien Adviseur

Projectleider

 • MBO - 4
 • HBO
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Rotterdam
Solliciteer direct

Welkom in het team!

Als Projectleider binnen Baas heb je een mooi team tot je beschikking om gezamenlijk mooie resultaten neer te zetten. Jouw team zal bestaan uit onder andere Werkvoorbereiders, Uitvoerders en Technische Administratieve ondersteuners.

Je bent succesvol als jouw projecten slagen met de gewenste resultaten, veiligheid en klanttevredenheid.

Dit ga je doen!

Je stuurt voor jouw klanten een aantal specifieke projecten in de regio aan. Grofweg is dit de regio Den Haag en Rotterdam.Je zorgt er samen met je team voor dat de projecten van start tot en met oplevering (en nazorg) worden gerealiseerd met goed kwalitatief en financieel resultaat.

Als leidinggevende ben je tevens verantwoordelijk voor organisatie- en teamontwikkeling. Je ondersteunt en faciliteert jouw medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Wat maakt het leuk?

Je krijgt veel verantwoordelijkheden. Verder ben je onderdeel van een verandering in een traditionele sector en bent betrokken bij de energietransitie.

Dit breng je mee!

Je hebt een paar jaar ervaring als Projectleider.Uiteraard heb je technische affiniteit en inzicht op minimaal MBO-4 / HBO-niveau. Het gaat ons ook om jouw als persoon. Als verbinder ben je doortastend, komt jouw afspraken na, werkt gestructureerd, neemt initiatieven, bent een leider en kunt jezelf inleven in jouw klanten. We lezen graag in jouw motivatie waarom deze kans en juist ons bedrijf je zo aanspreekt. Wat is jouw ambitie? En wat is je passie?

Dit bieden wij jou

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.

 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.

 • Deelname aan ons mobiliteitsplan.

 • Ruime opleidingsmogelijkheden.

 • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).

 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!

Wij zijn Baas

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Henk-Jan Ros (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Henk-Jan Ros.