Collega Baas manager Capelle

Projectleider

 • HBO
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Lijnden
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Wij zijn op zoek naar een projectleider gebouwen, met kennis van elektronische installaties.

Wat ga je doen?

Binnen de rol van projectleider houd je je bezig met gebouw gebonden installaties. Als Baas hebben wij een aantal grote opdrachtgevers met mooie projecten, zoals de werkspoorfabriek in Utrecht, waarop we jou graag willen inzetten. In deze rol onderhoud je nauw contact met opdrachtgevers en projectontwikkelaars, je anticipeert op hun vragen en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Als projectleider werk je samen met het team van werkvoorbereiders, projectcoördinatoren en monteurs. Met de ondersteuning van dit team ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z: van inventarisatie, planning en uitwerking tot realisatie, inclusief de (financiële) beheersing van voorbereiding tot oplevering. Als Projectleider ben jij de bruggenbouwer van het team, je stuurt de collega’s aan binnen het project, maar je kijkt ook naar hun ontwikkeling binnen het team. Daarnaast ben je sparringpartner voor de operationeel manager op commercieel en tactisch niveau in de ontwikkeling van de marktgroep Gebouwen.

Al met al is het een rol waar je fungeert als een spin in het web.

Wat bieden wij?

Een uitdaging! Een hectische rol waarin je alle ballen in de lucht moet houden. Waarin je met veel vrijheid een belangrijke bijdrage levert en een zichtbaar verschil maakt! Wij bieden een auto, laptop, telefoon en een aantrekkelijk salaris. Daarnaast houden wij de CAO metaal en techniek aan, hierbij zitten onder andere 38 vakantiedagen!

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een technisch HBO diploma, bij voorkeur in elektrotechnische richting;
 • Je hebt jouw werkervaring opgedaan in een (elektro)technische omgeving en hebt een aantal jaren ervaring met projectmatig werken;
 • Je hebt een commerciële blik en krijgt er energie van om de productgroep gebouwen verder uit te bouwen;
 • Je vindt het interessant om je ook in andere technologieën te verdiepen;
 • Je bent een ervaren leidinggevende, een echte relatiebeheerder en hebt een scherp oog voor het financiële aspect van de rol;
 • Je werkt planmatig, bent resultaatgericht en toont stevig leiderschap;
 • Je bent woonachtig in de Randstad en vindt het geen probleem om op meerdere locaties te werken.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Contactpersoon
Matthijs van der Pol

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Matthijs van der Pol.