Collega Baas binnenfunctie

Proces Implementatieleider

 • HBO
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Binnen onze businessunit Telecom & Installaties zijn wij op zoek naar een gedreven Proces Implementatieleider.

Wat ga je doen als Proces Implementatieleider?

Als Proces Implementatieleider ben jij de verbindende factor tussen ons bedrijfsbureau en de operatie. Je gaat aan de slag met het initiëren van mogelijke procesoptimalisaties en verbeterplannen en creëert draagvlak voor de implementatie van nieuwe systemen en processen die het werk van onze projectleider, werkvoorbereiders, procescoördinatoren en monteurs makkelijker maken.

Veranderen zit in je bloed en de tekst ’’maar dat doen we al jaren zo’’ juist in je allergie-zone. Je krijgt ruimte om zelfstandig projecten in te vullen, maar de doelstelling is het samen met de collega’s te zien veranderen (waardoor we efficiënter kunnen werken en niet onbelangrijk het ook eigenlijk nog veel leuker wordt).

Doordat je verantwoordelijk bent voor de voortgang, planning, bewaking en implementatie van de processen, train en begeleid je de medewerkers van onze regio. Je maakt analyses en rapporteert de uitkomsten naar de managers. Je maakt een inschatting van de risico’s en de impact van de optimalisering en veranderingen. Vanuit deze heb je ook een adviserende taak inzake procesontwerp en het plan van aanpak bij aanbestedingen.

Wat bieden wij?

We bieden jou een rol waarin je het gezicht bent van jouw business, met een werkpakket en een team waar je mooie resultaten mee zult bereiken! Wij belonen onze medewerkers volgens de CAO Metaal en Techniek (Technische installatiebedrijven), met daaraan gekoppeld een bedrijfspensioenregeling. Daarbij bieden wij je een interessant salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en beschik je over 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen per kalenderjaar. Daarnaast stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling.

 

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.
Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

 • Je bent minimaal in het bezit van een Hbo-diploma in een (technische) bedrijfskundige richting;
 • 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie met betrekking tot Verandermanagement;
 • Je bent sociaal in staat om mensen te boeien en om draagvlak te creëren;
 • Je maakt een goede vertaling tussen het proces en de gebruiker;
 • Je bent analytisch sterk en kan dit middels feiten rapporteren;
 • Je bent praktisch ingesteld en kan je inleven in jouw collega’s en andere partijen met wie je te maken zult krijgen;
 • Als laatste heb je affiniteit met onze branche en met IT.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Stuur dan snel jouw cv en motivatiebrief in door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.
 

Contactpersoon
Recruiter Baas Kristey

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Kristey Latukolan.