Collega Baas vacaturefoto Capelle Telecom en Installatie

Proces Implementatieleider

 • HBO
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Welkom in ons team

Ik ben Wouter (Sales Engineer Telecom & Installaties) en samen met ons team van 6 collega's lever je, als Proces Implementatieleider, een essentiële bijdrage aan de procesoptimalisatie door onderzoek naar en implementatie van processen en nieuwe werkwijzen. Jij bent de verbindende factor tussen de verschillende facetten binnen onze organisatie, van sales tot KAM en/of van contract tot en met operatie.

Jij bent succesvol als de (nieuwe/ verbeterde) werkwijze, soepel in de operatie kan worden uitgevoerd.

Dit ga je doen

Als Proces Implementatieleider ben jij de verbindende factor tussen ons bedrijfsbureau en de operatie. Je gaat aan de slag met het onderzoeken en implementeren van nieuwe systemen en verbeteren van processen die het werk van onze Projectleiders, Werkvoorbereiders en Monteurs makkelijker maken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de processen, waarbij je dit met onze collega’s (zowel binnen als buiten) bespreekt en begeleidt op de nieuwe processen en eventuele apps en tools die daarbij horen. Je zet veranderingen dus vanuit een coachende communicatielijn in.
Bij een nieuwe contract of project neem jij de lead in de implementatie en ondersteun je de Operationeel Manager en Projectleiders bij het goed inregelen en zorgt voor een vliegende start. Je gaat in gesprek met onze (interne of externe) opdrachtgevers over de implementatie en de voortgang. Vervolgens neem je de collega’s mee in wat deze nieuwe werkwijze brengt, wat de invloed van het nieuwe proces op het werk is en hoe de applicaties gebruikt moeten worden. Je zorgt voor de nodige handleidingen, procesbeschrijvingen en instructies. Kortom je creëert draagvlak, zodat de organisatie de nieuwe werkwijze echt omarmt.

Dit maakt het leuk

Je vervult een onmisbare rol binnen het bedrijfsbureau van T&I. Je hebt de ruimte om in deze rol echt het verschil te maken en staat aan de wieg van succesvolle projecten. Er liggen mooie kansen en verbeterslagen te wachten, waarmee jij jouw toegevoegde waarde kan inzetten. Je levert echt een bijdrage aan de bedrijfsvoering van onze divisie! Je hebt in deze rol contacten in de gehele organisatie en de verbindende factor tussen bedrijfsbureau, operatie en staf.

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een HBO-diploma met een bedrijfskundige of technische achtergrond.
 • Je hebt ervaring met het implementeren van processen en hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan of affiniteit met techniek;.
 • Je bent communicatief en sociaalvaardig, resultaatgericht, analytisch sterk en organisatiesensitief.
 • Jij kunt een goede vertaling maken tussen proces en gebruiker.

Dit bieden wij jou

 • Een contract voor onbepaalde tijd, een uitstekend salaris, de secundaire arbeidsvoorwaarden van de CAO Kleinmetaal, een laptop en smartphone.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • Een functie waarin je jezelf doorlopend kunt ontwikkelen.
 • Werken in een groeiende organisatie waardoor er veel toekomstmogelijkheden zijn.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas.

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.
Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓Veilig werken
✓Meesterschap
✓Menselijk
✓Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.