Collega Geert

Proces Coordinator

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Breda
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Voor de regio Zuid zijn wij op zoek naar een bevlogen proces coördinator.

Wat ga je doen?

Regio Infra Zuid is volop in beweging. Naast de ‘traditionele’ Baas ondergrondse infra, zijn we ook stevig aan de weg aan het timmeren op het gebied van bemetering (slimme meters bij particulieren en beheer & onderhoud op (groot)zakelijk gebied) en op het vlak van beheer van private netten en bijv. elektrotechnische koppelingen tussen duurzaamheidsprojecten en het energienet.

Je onderhoudt contact met opdrachtgever en planning en zorgt ervoor dat alle processen zo soepel mogelijk verlopen. Je bent het aanspreekpunt en vraagbaak voor zowel de interne als de externe organisatie. Je houdt de opdrachten van de opdrachtgever nauwlettend in de gaten en hebt oog voor de uitvoerbaarheid van deze opdrachten. Je ontdekt en bewaakt trends in de uitvoering van de aangeleverde opdrachten op het gebied van doorlooptijden, productiviteit en tijdigheid voor een optimale procesgang.

Wat bieden wij?

We bieden jou een rol waarin je het gezicht bent van jouw business, met een werkpakket en een team waar je mooie resultaten mee zult bereiken! Wij belonen onze medewerkers volgens de CAO metaal en techniek en stellen voor deze functie uitstekende arbeidsvoorwaarden voor.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een technische opleiding op minimaal MBO niveau;
  • Je hebt al een behoorlijk wat jaren ervaring opgedaan in de uitvoering, bij voorkeur in onze branche;
  • Je beschikt over natuurlijk leiderschap, kunt coachen en sturen en je blijft jezelf op dit gebied altijd ontwikkelen;
  • Je gaat planmatig en georganiseerd te werk, bent klant- en resultaatgericht ingesteld en je werkt altijd kostenbewust.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi.. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Contactpersoon
HR Adviseur Berit (Recruitment contactpersoon)

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem gerust contact op met Berit Koopmans.

Let op: jouw sollicitatie verstuur je via de bovenstaande knop 'solliciteer direct'.