Collega Geert Projectleider Baas

Planner/intaker Hoofdleidingen

  • MBO - 4
  • 32 tot 40 uur per week
  • Mid Career
  • Drachten
Solliciteer direct

Welkom in het team

Mijn naam is Johan de Ruiter. Ik ben Operationeel Manager van onze vestiging in Drachten. Voor ons gezellige team in Drachten zoeken wij een Planner Hoofdleidingen! Word jij onze nieuwe Baas?

Je bent succesvol als de planning op rolletjes loopt

Dit ga jij doen!

Als Planner Hoofdleidingen ben je de spil tussen monteur en klant. Je plant de werkzaamheden, verzorg je dagelijks een (actuele) planning voor de hoofdleidingen en verwerkt de daarbij horende mutaties. Je stuurt de monteurs aan op planning en wijzigingen en je handelt eventuele klachten af. Tussen alle telefoontjes door verwerk je de gehele planning en de mutaties in het planningsprogramma. Je beheerst en bewaakt de materiaalstroom en bestelt het materiaal. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en de monteurs. Je verzorgt de afhandeling van klachten en bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de afdeling.

Dit maakt het leuk!

Je hebt een organiserende, hectische functie waarbij je contact hebt met verschillende partijen (collega’s, klanten). Je weet vooraf nooit hoe jouw dag eruit gaat zien. Als je van dynamiek houdt, dan kan jij je lol op in deze spin in het web functie.

Dit breng jij mee!

Het belangrijkste ben jij als persoon. Je bent een stofzuiger die veel werk kan afhandelen zonder dingen te vergeten. Je kunt meerdere ballen in de lucht houden, overzicht bewaken en bent servicegericht.
Belangrijk is dat je het overzicht kunt bewaken in een hectische omgeving. Verder leer je snel, zodat je snel zelfstandig kunt werken.
Praktisch: je bent in het bezit van minimaal een MBO-4 diploma, je hebt ervaring opgedaan in een hectische en klantgerichte omgeving, bent handig met Excel en pikt het werken in nieuwe planningssoftware snel op.

Dit bieden wij jou!

  • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.
  • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
  • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).
  • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent een Baas!

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Contactpersoon
HR Adviseur Hermien contactpersoon vacature

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Hermien Slump.