Projectlocatie Baas bus en monteur

Bedrijfsprofiel

Wij verzorgen zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties.

Onze activiteiten

Baas ontzorgt eindgebruikers en klanten op het gebied van gas, water, elektra, telecom, warmte & koude, maar ook van (beveiligings)installaties, slimme meters en slimme technologie. Dit doen wij voor een tal van opdrachtgevers en klanten in heel Nederland. Onze opdrachtgevers variëren van nutsbedrijven, netbeheerder en telecombedrijven tot aan gemeenten, industriële ondernemingen en commerciële organisaties. We hebben ruime ervaring met het werken in combinatie verbanden. Op basis van diverse raamovereenkomsten worden, in opdracht van de relevante nutsbedrijven, waterleidingbedrijven en telecombedrijven, de hoofd- en aansluitleidingen voor alle voorzieningen gelijktijdig aangelegd. Zoals voor Synfra, NONed en Structin.

Energie, water en data voor iedereen. Betrouwbaar en duurzaam comfort; daar zorgen wij samen voor.

Onze kernwaarden

Baas B.V. staat onvoorwaardelijk voor een veilig bedrijfsklimaat én werkomgeving. Wij werken zorgvuldig en staan voor de kwaliteit van ons vak. We ontwikkelen en leren continu en zijn bij de tijd; we leveren meesterschap. Baas is ook menselijk. Iedereen mag er zijn en wij staan voor elkaar klaar, zodat we het samen goed hebben en beter worden; samenwerken en samen werken. Wij zijn oprecht in wat we wel en niet kunnen doen, vertellen een eerlijk verhaal en staan dus voor wat we zeggen. Baas durft ook te vernieuwen door te experimenteren en mensen de ruimte te geven. Wij hebben lef.

Veilig, meesterschap, menselijk, oprecht en lef.

Met deze kernwaarden in ons DNA kunnen wij onze missie waarmaken. Samen zorgen wij voor betrouwbaar en duurzaam comfort en leveren wij energie, water en data voor iedereen.

Onze visie

Medewerkers centraal

Onze mensen zorgen ervoor dat de eindgebruiker kan genieten van comfort. Hier zijn wij trots op. Onze medewerkers maken het verschil. Wij gaan uit van de Medewerkers-Service-Winst filosofie. Samen werken wij aan de continuïteit van ons bedrijf. Gemotiveerde en gezonde medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Als onze mensen hun kennis en ervaring maximaal kunnen inzetten en een hoge betrokkenheid hebben met de organisatie, komt dit de kwaliteit en veiligheid van het werk ten goede. Zo zorgen we samen voor tevreden opdrachtgevers, die graag met ons werken.

 

Maatschappelijk

Wij stimuleren en staan achter medewerkers die investeren in hun maatschappelijke omgeving. Vanuit ons werk en onze mensen staan wij middenin de samenleving.

 

Vakdisciplines in eigen huis

Het denken aan de omgeving en omwonenden van projecten vinden wij vanzelfsprekend en streven wij altijd na. Maar wij ontzorgen niet alleen eindgebruikers, maar ook klanten en opdrachtgevers. Wij zijn een bedrijf van de praktijk en hebben al onze vakdisciplines in huis. En onze mensen verstaan hun vak als geen ander.

 

Duurzame relaties en ketenintegratie

Met onze klanten, partners en eigen mensen hebben wij duurzame relaties. Zorgvuldig omgaan met elkaar en met onze middelen is bij Baas vanzelfsprekend. Wij werken samen met partners die, net als ons, de mens en het vak centraal stellen. In de wijze van samenwerken lopen wij voorop. 
In de totale keten combineren wij op een slimme wijze werkzaamheden van klanten, partners en onszelf. Hierdoor brengen we samen effectiever netwerken en installaties tot stand. Wij worden gezien als een fijne samenwerkingspartner.

 

Grootschalig én specialistisch

Grootschalig werk organiseren wij slim en specialistische opdrachten voeren wij flexibel en oplossingsgericht uit. Hier ligt onze kracht.