Baas collega vacaturefoto binnenpersoneel Capelle

Operationeel Manager

  • HBO
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Foxhol
Solliciteer direct

Baas is leverancier van (ondergrondse) technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Wij zijn op zoek naar een gedreven en organisatie-sensitieve Operationeel Manager in Foxhol.

Wat ga je doen?

Als Operationeel Manager ben je P&L verantwoordelijk voor de activiteiten die vanuit de vestiging in Foxhol worden aangestuurd. Je onderhoudt het klantcontact en de commerciële activiteiten binnen het werkgebied (Groningen en Drenthe). Als Operationeel Manager verzorg je de dagelijkse aansturing van de projectleiding, engineering, werkvoorbereiding en uitvoering (ca. 20 fte ). Indirect is jouw span of control ca. 60 fte.

Samen met de Regiodirecteur ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van het beleid. Je zorgt voor de juiste rapportages (in samenwerking met het team) en stelt aan de hand hiervan prognoses op. In deze uitdagende functie leg jij de vertaalslag tussen de klant en de operatie. Verder zorg je ervoor dat de voorschriften op gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden worden nageleefd.

Daarnaast maak je als Operationeel Manager onderdeel uit van het kernteam Infra Noord (Regiodirecteur, Operationeel Manager Friesland, Manager Bedrijfsbureau, HR-Adviseur, Regio-Controller).

Kortom: binnen deze functie krijg je veel verantwoordelijkheden en uitdagingen en daarmee lever jij een bijdrage aan de groei van onze regio.

Wat bieden wij?

We bieden jou een rol waarin je het gezicht bent van de vestiging Foxhol met een werkpakket en een team waar je mooie resultaten mee kunt bereiken! Wij belonen onze medewerkers volgens de cao Metaal en Techniek.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.
Samen staan wij voor:
✓ Veilig
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef +
____________________________
Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde technische HBO of WO opleiding;
  • Je hebt minimaal 10 jaar managementervaring en affiniteit met of, beter nog, ervaring in de (ondergrondse) infra en/of installatietechniek;
  • Je bent een natuurlijk leider en een echte procesdenker. Je krijgt energie van het maken van verbeterslagen en beschikt over het vermogen om dit gedoseerd en met een flinke dosis organisatie sensitiviteit neer te zetten;
  • Je bent een inspirator en een motivator, kunt goed luisteren en weet als geen ander hoe je een team mee krijgt;

Meer weten?

Voor meer informatie kan je terecht bij Pieter Elzinga, Regiodirecteur Infra Noord, op 06-11341733.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi.. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie in door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Contactpersoon
HR Adviseur Hermien contactpersoon vacature

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Hermien Slump.