Onze toekomst

“Het klimaatprobleem vraagt om een drastische verandering in onze manier van leven” 

In een constant veranderende samenleving, werkt Baas al meer dan honderd jaar dag en nacht aan de innoverende techniek van morgen. En dat is nodig. Want het klimaatprobleem vraagt om een drastische verandering in onze manier van leven.

Constante innovatie

Niemand weet hoe de samenleving van morgen er precies uitziet. Dat vergt aanpassingsvermogen. Daarom werkt Baas vandaag – met nieuwe energie – aan de toekomst. Als onderdeel van ons werkproces (continu verbeteren), als onderdeel van ons klantgesprek (samen verbeteren) en als onderdeel van een toegewijd innovatieteam. De innovaties en technieken van Baas dragen bij aan een doelgerichte aanpak van het klimaatprobleem. Pas dan lopen we vooruit op het gebied van digitalisering en klimaat. 

Baas ontwikkelt zich gelijktijdig op verschillende gebieden. Dat geeft ons het voordeel dat we op meerdere varianten van de toekomst zijn voorbereid. We beantwoorden de vragen van vandaag – en denken mee met de uitdagingen van morgen. 

“We beantwoorden de vragen van vandaag en denken mee met de uitdagingen van morgen”

 • Opleiden en samenwerken
  Om onze diensten te verbreden en vergroten, werkt Baas continu aan de ontwikkeling van primaire competenties op het gebied van techniek en projectmanagement. In het geval van aanvullende technische competenties selecteert Baas leveranciers op basis van een vergelijkbare bedrijfscultuur, die altijd gericht is op een langdurige samenwerking.

 

 • Verbreden in werkwijze
  Baas sluit zich doelgericht aan bij netbeheerders die zich nadrukkelijk ontwikkelen tot ketenpartners.

 

 • Nieuwe energie
  De energietransitie brengt nieuwe diensten met zich mee. Baas creëert zowel zelfstandig als met partners de hiervoor benodigde diensten. We werken bijvoorbeeld aan innovaties rondom de thema’s warmte en waterstof. 

 

 • Smartinfra
  We zijn op weg naar een verbonden en slimme samenleving. Daar komen we door bestaande kennis aan te vullen en door nieuwe technologische ontwikkelingen te combineren tot een totaaloplossing. 

Heeft u vragen over onze thema’s? Neem gerust contact op met Esther Klumpers

Nieuws & Projecten

Nieuws

Baas B.V. onderdeel van consortium voor ontwikkeling en aanleg innovatieve infrastructuur BSD

Nieuws

Is uw kantoortuin klaar voor de anderhalvemeter economie?