Nieuwe CEO’s (voor 1 dag) – JINC Baas van Morgen

Op 2 juni hadden wij voor 1 dag andere bazen, namelijk Micheilly en Faisal van 17 jaar. Op deze dag deed Pieter een stapje terug om Micheilly en Faisal, leerling van MAVO Centraal in Rotterdam, te laten ervaren hoe het is om de leiding te hebben bij een bedrijf. Hiermee zijn wij trotse deelnemer aan de JINC Baas van Morgen.

Onze jonge bazen stond een spannende dag te wachten. De dag begon met een gezamenlijk ontbijt met alle Rotterdamse bazen, groot en klein. Een mooi moment om kennis te maken met elkaar en te netwerken. Met een goed gevulde maag bezochten zij het magazijn in Rotterdam waar zij een rondleiding kregen. Van buitenspelen word je hongerig dus op naar het kantoor in Capelle waar een goede lunch klaar stond. Na de lunch mochten zij ‘buitenspelen’, en bezochten zij een project van Infra Midden in Zoetermeer. Gedurende de dag mochten Micheilly en Faisal meedenken over wat Baas kan doen om een aantrekkelijk werkgever te zijn voor jonge mensen. En, hoe maak je techniek leuker voor meisjes?

Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de ideeën van Micheilly en Faisal en wensen ze veel succes in de toekomst!

Gerelateerde nieuwsberichten en projecten

Nieuws

Een carrièreswitch op je 52ste: ‘Mijn eerste klus was vooral kijken’

Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst EV-Ready en Siemens Nederland