Veilig Bewust Certificaat trede 4 Baas

NEN Veiligheidsladder trede 4 behaald

05 maart 2020

Baas = Proactief

Met trots kunnen wij melden dat Baas wederom gecertificeerd is voor het Veilig Bewust Certificaat. Met volle overtuiging zijn wij geslaagd voor trede 4 van de NEN Veiligheidsladder.

Op 24 februari 2020 is Baas officieel gecertificeerd voor trede 4 “Proactief”. In de terugkoppeling van de auditoren kregen wij te horen dat wij wederom groei gerealiseerd hebben om het gebied van ketenintegratie, procesbeheersing en de betrokkenheid van de Baas medewerkers. De bedrijfsvoering getuigd van goede controle. Het werk op de projectlocaties getuigd van vakmanschap, het niveau is goed en het werk op orde. We hebben daarbij goed contact met de omgeving.

Baas wordt gezien als een van de koplopers op het gebied van veiligheid in de branche! Daarom zijn wij als Baas gevraagd om tijdens het seminar Veiligheidsladder op 20 maart aanstaande te spreken over de rol van veiligheid binnen Baas. Maar ook over de rol van Veiligheid binnen de branche. Dat vinden wij een grote eer. Tiemen zal op het seminar namens Baas spreken. Om anderen te inspireren vertelt Tiemen daar over onze ervaring met de groei op de Veiligheidsladder en hoe je intern een verandering teweegbrengt.

NEN_VL_trede4

"De Veiligheidsladder is bedoeld als maatregel om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Het doel is het terugdringen va het aantal onveilige situaties met minder incidenten (verzuim, schades) tot gevolg. NEN is internationaal erkend als schemabeheerder en certificatieaudits worden uitgevoerd door onafhankelijke, geaccrediteerde certificerende instellingen (CI's)", aldus NEN Veiligheidsladder.