Monteur Baas op markt Den Haag bij kast Marktstroom

Monteur specialist Elektrotechniek

  • MBO - 3
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Lijnden
Solliciteer direct

Ga jij een complexe uitdaging niet uit de weg?

Voor de regio Noord- en Zuid-Holland en Utrecht zijn wij op zoek naar een Monteur E met ervaring technische installaties in grootzakelijke, industriële of andere complexe omgeving.

Dit ga je doen!
Onze afdeling telecom & installaties werkt aan complexe installaties bij onder andere op de luchthaven, op bloem/fruitveilingen, in de zorgsector, bij de overheid en in fabrieksomgevingen. Daar draaien processen (vaak 24/7) die niet zomaar onderbroken kunnen worden. Als elektrotechnicus ben je verantwoordelijk voor specialistische montagewerkzaamheden op onze projecten. Voorbeelden van onze T&I projecten zijn http://www.baasbv.nl/projecten/6/installatie-cussci-s-op-luchthaven-schiphol.html en http://www.baasbv.nl/projecten/17/markthal-rotterdam.html .
Naast de technische montagewerkzaamheden, stuur je waar nodig collega-monteurs aan en registreer je de technische, administratieve en controle gegevens. Met regelmaat geef je technisch (en het bijbehorend financieel) advies aan de klant en heb je naast contact met klant ook contact met leveranciers en onderaannemers.
Naast de reguliere werkzaamheden ben je ook af en toe beschikbaar voor storingsdiensten.

Dit breng je mee!

  • Je bent een ervaren elektrotechnicus, met bij voorkeur een diploma MBO 4 – TSI (minimale eis is niveau 3);
  • Je beschikt over VCA-VOL, NEN1010, NEN3140 en eventueel aangevuld met BMI installatiedeskundige, Monteur of Technicus Beveiligingsinstallaties. Daarnaast beschikt je over relevante IT kennis;
  • Je hebt ervaring met elektrotechnische binnen-installaties in grootzakelijke / complexe omgevingen en/of industrie;
  • Je hebt brede technische ervaring opgedaan in onder andere datanetwerken, brandmeld, toegangssystemen, cctv, regeltechnisch, etc;
  • Je bent accuraat, oplossingsgericht en flexibel ingesteld;
  • Je bent bereid tot het verrichten van storingsdiensten.

Dit zijn wij!
Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet haar medewerkers als haar belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
Lef +
Vanzelfsprekend Baas!

Solliciteren?
Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi.. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

Meer weten?
Bel voor meer informatie met Dorien Wolff, Recruiter op: 06-55 22 61 76.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend

 

 

 

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.